09. mar. 2023 o 18:00
lv, Koktejl

Matka po pôrode ukázala svoje deti, ľudia sú z nich zmätení: Videli ste už niečo také?!

placeholder
Identické dvojičky so svojím bračekom, trojčaťom.
Zdroj: TikTok/thebecktriplets

Ľuďom to vyráža dych.

Zahraničné správy
09. mar. 2023 o 18:00
Matka po pôrode ukázala svoje deti, ľudia sú z nich zmätení: Videli ste už niečo také?!

Ľuďom to vyráža dych.

Mamička Christy Beck sa na TikToku podelila o milé video svojich identických dvojičiek, oblečených v rovnakých ružových plavkách, ako ležia na zemi a radostne si kopú nôžkami, píše the Sun.

„Keď ste jednovaječné dvojčatá, ale aj trojčatá," písalo sa vo videu. ,,Som rada, že majú veľkého brata. I keď len o 2 minúty," napísala k príspevku titulok.

Netrvalo dlho a príspevok získal viac ako 1,8 milióna zobrazení a stovky komentárov. Niektorí používatelia sociálnych sietí boli z tohto odhalenia veľmi zmätení. „Ó môj bože!!!" znel jeden z nich. „Takže ma opravte, ak sa mýlim. Narodili sa vám dve dievčatá a chlapec, takže sú to trojčatá, ale tie dve dievčatá sú identické?" pýtala sa komentujúca.

V ďalších komentároch sa používatelia podelili o podobné situácie vo svojej rodine. „To je presne ako môj manžel. Je jednovaječné dvojča a so sestrou tvorí trojčatá," poznamenala jedna z nich.

„Ja mám to isté, ale moji sú všetci chlapci," komentovala ďalšia. „Sú rozkošní,“ znel ďalší komentár. „Moja mama mala raz v triede štvorčatá a dve z nich boli jednovaječné dvojčatá!"

„To som ja, ale všetky sme dievčatá. To je super!" napísala medzitým užívateľka. „Ja tiež! 3 dievčatá, ale 2 z nás sú identické,“ dodala ďalšia. „2 minúty je rozdiel medzi mnou a mojimi identickými dvojčatami, ale ja som dvojvaječné trojča," pridal ďalší.