29. mar. 2024 o 11:00
krsk, Koktejl

Viktor Vincze: Pomsta Adele? Najprv ušiel z pódia a potom jej pred všetkými odkázal toto!

placeholder
Adela a Viktor opäť zabavili všetkých.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Nedeľný večer bol opäť plný vtipných momentov.

Domáce promi
29. mar. 2024 o 11:00
Viktor Vincze: Pomsta Adele? Najprv ušiel z pódia a potom jej pred všetkými odkázal toto!

Nedeľný večer bol opäť plný vtipných momentov.

Štvrtý tanečný večer markizáckej šou Let's Dance sa v nedeľu 24. marca niesol v téme lásky. Každý celebritný súťažiaci svoje tanečné číslo venoval niekomu, na kom mu záleží, koho miluje. Do poroty zasadol aj ďalší hosť - český tanečník Zdeněk Chlopčík.

Chlopčíka si diváci pamätajú ako porotcu piatej série Let's Dance. Špeciálnymi porotcami už okrem neho boli: Facundo Arana, Petra Polnišová, Nela Pocisková.

Favorit šou herec Jakub Jablonský (29) venoval cha-chu svojim profesorkám herectva Vašáryovej, Oľhovej a Kováčovej. Jeho dokrútky sa diváci dočkali až po vtipnom vstupe moderátora.

"Verím, že máte krásny nedeľný večer, pred nami sú ešte tri tance, ktoré vám ho snáď budú ešte stále spríjemňovať. No a my poďme hneď na prvý z tých tancov. Asi nebudem preháňať, keď poviem, že pri Jakubovi Jablonskom by ste asi neboli proti, keby svoj tanec venoval možno aj priamo vám. No, sklamem vás, pretože Jakub dnes svoj tanec venuje svojim profesorkám herectva. No a profesorka tanca Eliška Lenčešová považuje celého Jakuba Jablonského ako je - za dar," uvádzal Jablonského Vincze.

Potom však prišla ponuka, ktorá sa neodmieta. "Ale vráťme sa späť k tým sklamaným fanúšičkám, ja mám špeciálnu náhradu, mohol by som vám venovať svoj tanec ja. Určite by vás to veľmi potešilo, nechávam na zvážení režiséra, koľko z neho vám dopraje," povedal Viktor a našteloval sa. Vtom sálou zaznela hudba a ostal v šoku.

"Ty si si myslel, že ťa odstrihne," zakričala Adela a Ďurovčík neudržal smiech. "No poď, no poď," kričal po ňom, pričom moderátor len kýval a rozbehol sa preč. "Odchádzam si sadnúť," poznamenal Vincze.

Keď Jakub a Eliška dotancovali, prišla jeho pomsta. "Ešte predtým, než sa k vám dostanem, vy ste pekní viete čo," povedal prvú časť tanečnému páru a obrátil sa na porotu. "Minimálne jeden z vás ide odtiaľto domov peši. Tak," vrátil to Adele za smiechu ostatných Viktor. Zábery Viktora nájdete v galérii pod článkom.