Zahraničie
photo Foto
video Video
08. mar. 2023 o 18:00
aza, Koktejl

Študentka sa fotila v meste: Šokujúci nález na fotke! Dôkaz o cestovaní v čase?!

placeholder
Tara je presvedčená, že na fotografii zachytila cestovateľa v čase.
Zdroj: TikTok/taraleepage

Mnohých ľudí zanechalo virálne video zmätených.

Zahraničie
08. mar. 2023 o 18:00
Študentka sa fotila v meste: Šokujúci nález na fotke! Dôkaz o cestovaní v čase?!

Mnohých ľudí zanechalo virálne video zmätených.

Dievčina šokovala sociálne siete objavom na jej fotografii, píše denník The Sun. Mladá Tara zbadala na svojej fotke „cestovateľa v čase“. Dvadsaťtri ročná Tara Lee Page sa vybrala stráviť deň v Londýne so svojimi kamarátmi, keď sa rozhodli pozrieť sa do obľúbenej časti - China Town.

Ako sa patrí, absolventka módneho dizajnu sa rozhodla urobiť si v turisticky vyhľadávanej lokalite niekoľko fotografii - ale to, čo nasledovalo potom, ju šokovalo.

Pri prezeraní Live fotografií si Tara uvedomila, že sa deje niečo zvláštne. Okamžite sa o túto záhadu podelila na sociálnej sieti TikTok. Fotografia Live - ktorá je ako krátke video - sa začína pózovaním Tary. Za ňou, z pravého rohu, sa objaví muž tlačiaci kočík s dieťaťom zabaleným v deke a bunde. Keď si razí cestu za ňou, o sekundu neskôr sa opäť objaví - tentoraz je však vedľa neho druhý muž, ktorý tlačí ten istý kočík.

Tara je presvedčená, že druhý muž za ňou nestál a teraz je zhrozená a nevie prísť na to, odkiaľ sa tam zrazu vzal. Ohromená dievčina trvá na tom, že to musel byť cestovateľ v čase. „Môžem potvrdiť, že video nie je zostrihané, je to len záznam obrazovky Live Photo a zdalo sa mi to čudné,“ dodala neskôr Tara.

Nielen Tara bola zo strašidelného objavu zmätená - stovky divákov sa hrnuli do komentárov, aby sa podelili o svoje dohady. „Si v Londýne, zrejme je to čarodejník,“ zasmial sa jeden z nich. „Zrejme bol za tebou, ale kvôli tomu, kde stojíš a uhlu, ho nevidíš, kým okolo teba neprejde druhý muž,“ myslel si niekto iný.

„Ďalšia vec, ktorú som si všimol, je, že obaja majú ruku na kočíku, ale ruky majú prekrížené,“ podotkol tretí. „Nikdy som nebol taký zmätený,“ napísal ďalší.