04. jún. 2023 o 06:00
mob, krsk, Koktejl

Twiinska čaká dieťa s Victorom Ibarom: Už má tehotenské bruško? Sledujte to VIDEO

placeholder
Daniela Nízlová.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Pár si chcel pôvodne nechať všetko pre seba.

Celebrity
04. jún. 2023 o 06:00
Twiinska čaká dieťa s Victorom Ibarom: Už má tehotenské bruško? Sledujte to VIDEO

Pár si chcel pôvodne nechať všetko pre seba.

Daniela Nízlová (37) zo sesterského dua Twiins sa konečne vyjadrila k správe o svojom tehotenstve, ktorá momentálne hýbe slovenským šoubiznisom. Daniela a herec a medik Victor Ibara (26) sú spolu krátko, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád. Twiinska Novému Času napokon potvrdila, že sa z nich stanú rodičia.

Fanúšikovia takéto spojenie nečakali. Vzťah Daniely a Victora Ibaru sa prevalil koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov markizáckej šou Let's Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži. O Ibarovi bolo predtým známe, že chodil so spolužiačkou, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.

„Obaja sa veľmi tešíme. Zároveň nás mrzí, že takú citlivú informáciu niekto vytiahol tak skoro,“ uviedla v reakcii na osobu, ktorá informovala o tehotenstve. Dvojica mala byť po prevalení svojho tajomstva zaskočená, pretože Daniela je len v druhom mesiaci. Pár si chcel pôvodne nechať všetko pre seba.

Len niekoľko dní pred prevalením ich tajomstva vycestovala Twiinska do Prahy, aby sa zúčastnila jednej módnej akcie. Na záberoch z jej videa si však už môžete všimnúť mierne náznaky tehotenského bruška.