05. feb. 2024 o 18:00
emd, Koktejl

Sexbomba sa živí predajom šteklivých fotiek: Reakcia jej rodiny ju dohnala k slzám!

placeholder
Mladá Jasmine sa a fotkách rozhodne má čím chváliť.
Zdroj: Instagram/@jasteaa

Influencerka sa vo svojich 26 rokoch stala milionárkou.

Zaujímavosti
05. feb. 2024 o 18:00
Sexbomba sa živí predajom šteklivých fotiek: Reakcia jej rodiny ju dohnala k slzám!

Influencerka sa vo svojich 26 rokoch stala milionárkou.

Jasmine Teaaová začala po prvýkrát šíriť pikantné fotografie na internete, keď bola študentkou vysokej školy, aby sa finančne postavila na nohy. Zožala veľký úspech a prinieslo jej to slušný zárobok.

Peniaze však prišli so srdcervúcim ultimátom. Podľa denníka Daily Star sa jej rodičia zriekli a vyhodili modelku z rodinného domu, keď zistili ako si privyrába. Zlomená Jasmine kvôli tomu takmer prestala takto pracovať, ale čoskoro si to rozmyslela.

„Mala som chvíle, keď som pochybovala o tom, čo robím a či je to pre mňa správne, najmä kvôli obetiam, ktoré som prinášala,“ povedala Jasmine, ktorá má na Instagrame 446-tisíc sledovateľov.

„Keď som vyrastala, nemala som s rodičmi dobrý vzťah, pretože ma držali v bubline a nedovolili mi chodiť von ani na večierky. Nemala som žiadnych priateľov, stále ma chránili. Ale až keď sa dozvedeli o mojich sexi fotkách, uvedomila som si, akí sú narcistickí. Zlom nastal, keď mi dali ultimátum, či budem ďalej robiť svoju prácu, alebo ostanem súčasťou rodiny. Uvedomila som si, že ich láska je podmienená,“ vysvetlila Jasmine.

Keď začínala, Jasmine z Los Angeles sa zverila svojej 24-ročnej sestre Aly so svojou kariérou, ale pred rodičmi to tajila. Tvrdí, že jej mama snorila v jej bankových výpisoch a tak odhalila skutočný zdroj jej príjmov.

„Domov mi z banky posielali výpisy a rodičia mali tendenciu otvárať aj moju poštu. Keď mama videla príjem od spoločnosti, ktorú nepoznala, vyhľadala si jej názov a zistila, že ide o stránku pre dospelých. Hneď ako som prišla domov, rozzúrila sa na mňa. Bola veľmi rozrušená a povedala, že ak v tom budem pokračovať, tak už nie som ich dcéra. Zbalila som si kufre a odišla som bývať ku kamarátke. Moja sestra rešpektovala moju kariéru a zastala sa ma. Veľmi si ju za to vážim, pretože ma nikdy neodsudzovala a počas celého toho trápenia mi bola oporou,“ spomína Jasmine na svoju minulosť.

Kráska má teraz na internete húfy fanúšikov a ročne zarobí 1 milión dolárov. Spočiatku zdieľala len nahé fotografie a fotografie v spodnej bielizni bez svojej tváre, ale nakoniec sa rozhodla prijať svoj nový život. Postupom času sa situácia zlepšila, pričom jej rodičia sa nakoniec spamätali, keď videli, aká je ich dcéra šťastná. Dokonca sú veľmi hrdí na to, že sa dokázala postaviť na vlastné nohy.

„Trvalo nám dva roky, kým sme sa udobrili. Chvíľu sme sa nerozprávali, ale nakoniec som si uvedomila, že napriek všetkému chcem s rodičmi vychádzať, a tak som ich oslovila a požiadala, či by som ich mohla pozvať na večeru na Deň matiek, aby sme to oslávili. Pri večeri sme sa dokázali zmieriť a oni povedali, že pokiaľ som v bezpečí a spokojná s tým, čo robím, budú to akceptovať. Som si s nimi oveľa bližšia ako kedykoľvek predtým a vidia, že som schopná sa sama uživiť,“ prezradila mladá žena.

„Už nie som niekto, o koho sa musia báť, a uvedomujú si to, pretože ich beriem na pekné večere a plánujem rodinné zábavné dni. Trvalo im veľa času, kým začali akceptovať to, čo robím. A mne to pomohlo dospieť a dosiahnuť úspech, aký mám dnes,“ pokračovala.

Jasminin 27-ročný priateľ, ktorý si neželá byť menovaný, ju tiež podporoval počas rodinných problémov. „Po tom, ako sa to dozvedeli moji rodičia, mi poskytol miesto na bývanie a ja si ho veľmi vážim za to, že mi dal bezpečný priestor, kde som sa cítila bezpodmienečne milovaná, na rozdiel od toho, čo som mala u rodičov. Keď sa pozriem späť, povedala by som, že aj keď je to teraz ťažké, všetko sa zlepší. Bolo ťažké sa v tom zorientovať, pretože som na všetko musela prísť sama, ale teraz sa cítim silná. Keď si uvedomím, čo mi moja kariéra poskytla a čo všetko som vďaka nej dosiahla, zbaví ma to akýchkoľvek pochybností,“ dodala na záver.