08. apr. 2024 o 16:00
krsk, Koktejl

Moderátorka Lenka Šóošová neudržala v Teleráne slzy: Ja odpadnem!

placeholder
Moderátorka Lenka Šóošová zažila v Teleráne prekvapenie.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Obľúbená televízna moderátorka to nečakala.

Domáce promi
08. apr. 2024 o 16:00
Moderátorka Lenka Šóošová neudržala v Teleráne slzy: Ja odpadnem!

Obľúbená televízna moderátorka to nečakala.

Vždy usmiata a dobre naladená Lenka Šóošová (47) pracuje v televízii Markíza od začiatku jej vysielania. Najskôr bola maskérkou, no dostala príležitosť moderovať reláciu Showtimes, po ktorej si ju nechali na pozícii moderátorky. Od roku 2006 je moderátorkou Telerána a po jej boku nikdy nechýba kolega Roman Juraško (45). Diváci si už ranné vysielanie bez tejto dvojice nevedia predstaviť.

Lenka je markizácka stálica a štvrtého apríla ju kolegovia prekvapili priamo počas Telerána s tým, že oslavuje 24 rokov vo vysielaní a 22 rokov, odkedy začala moderovať. Na obrazovke premietli jej moderátorské začiatky. K tomu všetkému jej urobili špeciálnu narodeninovú čelenku, čo ju dojalo k slzám. "Ja odpadnem, vy ste akí zlatí," potešila sa Šóošová.

"Všetko najlepšie, 22 rokov," vtipkoval Juraško a zatlieskal jej. "Pozdravujem do réžie. Vy ste akí zlatí, ďakujem pekne," opakovala Lenka, ktorá sa celý čas obracala na Juraška s tým, či to celé prezradil on. Video, na ktorom je zachytené prekvapenie, nájdete na konci článku.