13. feb. 2024 o 09:30
krsk, Koktejl

Neuveriteľné šťastie moderátorky Orviskej: Vo veľkomeste stratila všetko, nasledoval šok!

placeholder
Moderátorka Alexandra Orviská.
Zdroj: instagram/alexandraorviska

Mala obrovské šťastie v nešťastí.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 09:30
Neuveriteľné šťastie moderátorky Orviskej: Vo veľkomeste stratila všetko, nasledoval šok!

Mala obrovské šťastie v nešťastí.

Jojkárska moderátorka Alexandra Orviská má momentálne dva domovy - Bratislavu a americké veľkomesto New York. Za veľkou mlákou trávi veľa spoločných chvíľ so snúbencom Jaroslavom Janusom, deťmi Viktóriou a Jonatanom a manželským párom Martinom Valihorom s Natáliou Germáni a ich dcérkami Zunou a Vesou.

Svojim fanúšikom nedávno ukázala novučičký byt, ktorý si v USA štýlovo zariadila. Z toho istého miesta ale informovala aj o nepríjemnosti, aká sa jej prihodila len nedávno. "Opäť som minulý týždeň stratila peňaženku tu v NYC, to som už písala, však? Všetky doklady nové, aj Vikin OP, asi 6 banko kariet, karty na míle, od práčovne, proste všetko," menovala bezradne chýbajúce veci na Instagrame moderátorka. Jej záber nájdete v galérii pod článkom.

Hoci v to ani nedúfala, všetko sa veľmi rýchlo v dobré obrátilo. Ozval sa jej muž, ktorý peňaženku našiel, hoci ju stratila v New Yorku. "Chápete? V tak obrovskom meste. Viem, že som totálne vypatá, ale ďakujem všetkým super ľuďom, čo mi vždy vyriešia môj fuck*p (zmätok, pozn. red.)," prekvapila.

"A peňaženka bola opäť moja obľúbená značka, takže som nedúfala, že príde naspäť už len kvôli tomu. A vidíte. Vesmír ma ľúbi. Už žiaden stres, tak snáď už prestanem strácať," dodala Orviská pri záberoch konverzácie s nálezcom peňaženky, ktorý za to nechcel vôbec nič.