12. feb. 2024 o 13:00
žani, Koktejl

FOTO Zdeny Studenkovej, ako ju v televízii nevidíte: Aha, čo robila mimo kamier!

placeholder
Zdena Studenková v Dunaj, k vašim službám
Zdroj: TV Markíza

Úsmev a mojkanie na gauči.

Domáce promi
12. feb. 2024 o 13:00
FOTO Zdeny Studenkovej, ako ju v televízii nevidíte: Aha, čo robila mimo kamier!

Úsmev a mojkanie na gauči.

Zdena Studenková (69) patrí bez debaty medzi legendy slovenského herectva. Na svojom konte má desiatky filmových, divadelných a seriálových úloh. Aktuálne hrá jednu z hlavných postáv v mimoriadne obľúbenom seriáli Dunaj, k vašim službám. Studenková stvárňuje Editu Kučerovú, manželku majiteľa obchodného domu Rudolfa Kučeru (Emil Horváth).

Ako zhodnotila pre portál markiza.sk, je to žena, ktorá sa rozhodla, že nikdy nebude chudobná. Herečka priznala, že sú veci v ktorých sú si podobné. "Mám s ňou spoločné to, že mám rada módu, rada chodím upravená. Mám rada komunikáciu s inteligentnými ľuďmi aj v takzvanej vyššej spoločnosti," priznala. Je však niečo, čo si nedokáže ani predstaviť. "Že by som kolaborovala s nejakým režimom, ako bol fašistický. To v žiadnom prípade," dodala rázne.

Dobový seriál odštartoval už 5. sériu, v ktorej stupňuje dramatický vývoj deja. Tvorcovia a herci sľubovali, že sa máme na čo tešiť a aj sa to plní. Diváci s napätím očakávajú každú ďalšiu časť a vďaka sociálnym sieťam majú prístup aj do zákulisia Dunaja.

Čo sa deje mimo kamier, ukazujú hviezdy ako Ján Koleník, Jana Majeská, Kristína Svarinská, Martin Nikodým, Monika Hilmerová či Petra Dubayová. Na sociálnej sieti sa objavila aj fotka Zdeny Studenkovej. Sedí na gauči a keď uvidíte, kto má jej plnú pozornosť, pochopíte ten úsmev. Záber si môžete prezrieť vo fotogalérii.