03. sep. 2022 o 19:30
vv, Koktejl

Hnusný zážitok na rande: Dievčina skoro odpadla, keď zistila, čo robil nápadník v suteréne

placeholder
Alrighty Aphrodite na rande tak ľahko nezabudne.
Zdroj: TikTok/_alrighty__aphrodite_

Nezmohla sa ani na slovo.

Zahraničie
03. sep. 2022 o 19:30
Hnusný zážitok na rande: Dievčina skoro odpadla, keď zistila, čo robil nápadník v suteréne

Nezmohla sa ani na slovo.

Zdesenie, nechuť a zmätok! Aj takto by sa dalo opísať rande mladej Alrighty Aphrodite, na ktoré tak ľahko nezabudne. Dievčina na TikToku zdieľala video, v ktorom odhalila šokujúce zistenie o svojom nápadníkovi. Používateľka prezradila, čo mladík skutočne robil v kúpeľni, keď jej povedal, že si potrebuje odskočiť. Video si pozrelo už viac ako 600 000 divákov, píše denník The Sun.

Pár najprv išiel na rande, z ktorého sa neskôr presunul do domu na večeru. „Išli sme k nemu domov, varíme a zrazu mu hovorím, že musím ísť do kúpeľne. Povedal mi, že je na poschodí, tak si vravím, že ok, super a išla som,“ hovorí Alrighty.

Keď som sa vrátila, nikde som ho nenašla. Vydesilo ma to, lebo som ho až tak dobre nepoznala. Začala som za ním kričať, kde do pekla je. Zrazu sa ozval zo spodného poschodia (boli tam totiž až 3), že si tiež musel odskočiť na záchod,“ opisuje zážitok.

„Keď sa vrátil, pokračovali sme vo varení. Zrazu mi povedal, ako je rád, že si nemyslím, že to je divné, lebo veľa žien to považuje za čudné,“ na to Alrighty len pokrčila plecami. Neskôr však nad tým začala rozmýšľať. „Prečo by by to malo byť čudné?“ uvažovala potichu. „Počuj, máš v suteréne kúpeľňu, však?“ opýtala sa ho. Keď mladík odpovedal, že nie, ostala ako prikovaná.

Celá zdesená zo seba vydala len trápny úškrn, dojedla a čo najrýchlejšie sa pobrala domov. Keď odchádzala, pri dverách jej povedal, že jej asi už nikdy nezavolá. „Povedala som mu, že skvelé a zbohom. Ten muž cikal a kakal na podlahe v suteréne. Má 27 rokov,“ dodala so znechutením na konci videa. „Tak takýto koniec som nečakal,“ napísal niekto v komentári. „Zlatý, ako sa ešte snažil, aby si sa ty cítila hlúpo, keď ti povedal, že ti už nikdy nezavolá,“ povedal ďalší.