25. sep. 2022 o 18:45
vmr, Koktejl

Tabák o nočnom konflikte s Bittó Cigánikovou: Priznala úder a hovorí o teste na drogy!

placeholder
Romana Tabák a Jana Bittó Cigániková.
Zdroj: Instagram

Prelomila mlčanie!

Slovensko
25. sep. 2022 o 18:45
Tabák o nočnom konflikte s Bittó Cigánikovou: Priznala úder a hovorí o teste na drogy!

Prelomila mlčanie!

Poslankyňa Romana Tabák sa rozhodla pre Nový Čas prehovoriť o nočnom incidente, ku ktorému došlo v piatok v bratislavskom podniku po koncerte známeho slovenského rapera. V sobotu večer o konflikte informovala saskárka Jana Bittó Cigániková na sociálnej sieti. Podľa jej slov ju mala Tabák fyzicky napadnúť, tá však vraví, že sa iba bránila.

Tabák tvrdí, že za ňou Bittó Cigániková bezdôvodne prišla v nepríčetnom stave a začala vulgárne nadávať na ňu a aj na jej rodinu. „Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila. Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy,“ odkazuje Bittó Cigánikovej. Tabák zároveň tvrdí, že sa nemá čoho obávať a odvoláva sa na prítomnosť ochranky a svedkov.

Verzia Jany Bittó Cigánikovej

Bittó Cigániková v sobotu večer na sociálnej sieti oznámila, že na kolegyňu z parlamentu podáva trestné oznámenie za fyzické napadnutie, ku ktorému malo dôjsť na koncerte.

"Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák," opisuje saskárka osudný večer.

"Počas niekoľkých nechutných verbálnych útokov sa mi ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale ona pokračovala. Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká "inteligencia" reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú čo stvára, že sa ukľudní. Opak bol však pravdou. Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať," popísala Bittó Cigániková incident na svojom facebookovom profile.

Dodala, že jej v tom okamihu nebolo všetko jedno. "Ľudia, ja som cítila takú sprostredkovanú hanbu, ako ešte nikdy. Celý čas som sedela a nijako som útok neopätovala, len som opakovala dokola, či je normálna, nech sa ukľudní a nech ma pustí. Veď sme na verejnosti a reprezentujeme parlament. Pani poslankyňa bola ale v takom animálnom amoku, že nevedela prestať, nevedela sa absolútne ovládať. Ľudia na ňu kričali, aby prestala, ťahali ju odo mňa, ale ona niekoľko minút neustále útočila a ešte sa aj postavila, aby mala lepšiu “páku” pri ťahaní mojich vlasov. Neuveriteľné niečo," posťažovala si.

Bittó Cigániková dodáva, že po chvíli ju Tabák pustila a odišla. Myslela si, že je po všetkom, no potom mal prísť ďalší šok. "Jej výkon sa jej však zdal zrejme nedostatočný, tak sa po chvíli vrátila aby mi sediacej bez slova vrazila taký úder do hlavy, aký len tenistka vie dať pravačkou. A opäť odišla. Bolo mi za ňu tak trápne, že som to ani nechcela nijak extra riešiť. Bola som si istá, že pre Slovensko aj pre ňu samú bude lepšie, keď sa o tom nikto ďalší nedozvie," dodala, no napokon zmenila názor, pretože na druhý deň skončila v nemocnici.

"Dnes som ale skončila na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť," vysvetlila. Romana Tabák krátko po Cigánikovej statuse zverejnila na instagrame fotku s popisom "Klamstvá šprintujú, ale pravda beží maratóny".