25. jan. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Plačková si v Dubaji užíva poriadny luxus: Toľkoto vysolila za kávu a croissant?!

Influencerka si vždy dopraje poriadny zážitok.

Domáce promi
25. jan. 2024 o 16:00
Plačková si v Dubaji užíva poriadny luxus: Toľkoto vysolila za kávu a croissant?!

Influencerka si vždy dopraje poriadny zážitok.

Úspešná slovenská podnikateľka a influencerka Zuzana Strausz Plačková (32) posledné dni trávi v slnečnom Dubaji. Slnečné lúče si neužíva len za účelom oddychu ale vybrala sa skontrolovať aj svoje byty, ktoré sú stále v procese výstavby. Na sociálnej sieti dokumentuje svoj každodenný život a v zahraničí si poriadne dopriala.

Na Slovensku je majiteľkou sietí kaviarní a mnoho inšpirácie pre svoj podnik berie práve v Dubaji. Svojich zákazníkov potešila s informáciou, že naberá okrem iného inšpiráciu aj na nové drinky a majú sa načo tešiť.

Ako je však pre slovenskú kráľovnú Instagramu typické, rada si dopraje luxus a skúša aj rôzne špeciálne, nezvyčajné ponuky. Tentokrát si vybrala do vychýreného podniku, ktorý sa nachádza len kúsok od dominanty Dubaja, mrakodrapu Burdž chalífa. Influencerka si objednala obrovskú šálku kávy, ktorá mala až päť litrov a croissant, ktorý by bez problémov nasýtil štyri alebo päť ľudí.

Na webovej stránke kaviarne v bežnom menu túto ponuku budete hľadať márne. Príprava tohto dezertu trvá až 2 dni. Podľa zákazníka, ktorý natočil o podniku recenziu v júli 2023 na sociálnu sieť, zaplatíte za takúto ponuku 290 emirátských birhamov, v prepočte 72 eur.

Kaviareň navštívila prednedávnom aj influencerka Jana Hrmová (29). "Cena za 5l cappucino a 1,5kg croissant je cca 100€ a musíte si to booknuť a zaplatiť dopredu. Sme zjedli skoro celý. Žiadne plytvanie," pochválila sa Jana.