20. sep. 2023 o 16:00
mob, Koktejl

Tehotná moderátorka odkryla svoje trápenie: Dva potraty, strach a bezsenné noci!

placeholder
Česká moderátorka Lucie Ptáčková.
Zdroj: instagram/lucieptack

Sympatická moderátorka si s partnerom prešli poriadne tŕnistú cestu.

Zahraničné promi
20. sep. 2023 o 16:00
Tehotná moderátorka odkryla svoje trápenie: Dva potraty, strach a bezsenné noci!

Sympatická moderátorka si s partnerom prešli poriadne tŕnistú cestu.

Česká moderátorka Lucie Ptáčková (30) sa na konci augusta pochválila krásnou novinkou. S partnerom Dominikom čakajú vytúženého potomka a na sociálnej sieti sa svojim fanúšikom zverila aj s ich príbehom. Po spoločnom dieťatku túžili roky, no vôbec sa im nedarilo. Počas ich cesty zistili, že v tom nie sú sami.

„Dva potraty, tri operácie a dve kliniky reprodukčnej medicíny. Toto je naša rovnica. Odčítam ešte približne všetky naše nervy a viac ako dva roky života. A pričítam nekonečno lásky a tiež veľa trpezlivosti, tu som zo seba spolu s nádejou občas dolovala len ťažko,“ napísala známa tvár CNN Prima News.

Tehotenstvo sympatickej moderátorky malo aj dramatické chvíle, ktoré pred pár dňami opísala na Instagrame. „Prvý pozitívny test bola čistá radosť, tretí je len strach. Dlho som nevedela povedať zázrak vo mne okrem plodu. Keď sme na konci mája išli v noci na pohotovosť, krv bola na zemi a rozospatý doktor zakázal Dominikovi ísť do ordinácie a mne na kresle podráždene poradil, nech sa prestanem klepať, lebo ma nevyšetrí, neverila som, že tam stále bude,“ opísala.

„Keď sme sa báli, čo sa tentoraz pokazí, hematóm nám nenapadol, pretože sme nevedeli, že niečo také existuje. Časté až u štvrtiny všetkých tehotenstiev, podľa lekára to bolo 50 na 50. Googlila som všetky štatistiky sveta, tie dobré aj tie zlé. ‚Žije?‘ bola prvá otázka pri každej kontrole, na ktorú som šla ako zombie, pretože som kvôli nervom nespala. Žil, rástol a silnel, z neurčitej fazulky to zrazu vyzeralo ako malý človek, ktorý po mesiaci vyhral neistý boj. A zvyšok leta bol krásny, hlavne keď som prestala googliť, čo všetko ďalšieho sa môže pos**ť. Je to zázrak,“ zakončila.