26. jún. 2022 o 07:00
vmr, Koktejl

Žbirkova manželka odhalila nečakanú pravdu o Gombitovej: Adela Vinczeová ostala v šoku!

placeholder
Miroslav Žbirka a Marika Gombitová počas galakoncertu na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v 2016
Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Veci, ktoré o slovenskej legende nikto ani len netušil!

Celebrity
26. jún. 2022 o 07:00
Žbirkova manželka odhalila nečakanú pravdu o Gombitovej: Adela Vinczeová ostala v šoku!

Veci, ktoré o slovenskej legende nikto ani len netušil!

Tie prezradila vdova po legendárnom spevákovi Miroslavovi Žbirkovi († 69) v markizáckej Chartshow, ktorá bola venovaná práve jemu. Večera s názvom najväčšie hity Mekyho Žbirku sa ako špeciálny hosť zúčastnila aj Katka Žbirková, ktorá prišla do relácie aj odpromovať Mekyho album Posledné veci. Album bol pokrstený v deň spevákových 70. narodenín, ktorých sa už, žiaľ, nedožil. Katka zorganizovala aj niekoľko koncertov, ktoré budú poctou jej zosnulému mužovi. Súčasťou turné bude aj speváčka Katka Knechtová či textár a básnik Kamil Peteraj, ktorý je autorom drvivej väčšiny Žbirkových piesní. Moderátorka Adela Vinczeová sa Katky pýtala na zaujímavosti z rôznych etáp Mekyho života a pochopiteľne došlo aj na Mariku Gombitovú.

Nepoznaná tvár Mariky Gombitovej

"Vy ste boli s Marikou v intenzívnom kontakte, " začala so spovedaním Adela, netušila však ešte, čo všetko sa vlastne dozvie. "Absolvovali sme turné, presne tak. Boli to krásne turné, kde sme si to užili, vrátane záveru, ktorý sme spolu preflámovali do rána," prekvapila svojou úprimnosťou vdova po milovanom slovenskom spevákovi.

"Pardon, aj s Marikou? Preflámovali do rána? Marika má aj tento rozmer?" spýtala sa Adela, ktorá zostala z tejto informácie v šoku. "Samozrejme, je s ňou zábava. Má rada šampanské," dodala s úsmevom Katka Žbirková. "Srdečne pozdravujeme a teda pripíjame šampanským na tieto srdečné spomienky a srdečné skladby," zhodnotila Adela.

K legendárnej Marike sa však ešte vrátila reč. "Mala špeciálne miesto v jeho živote. Keď ju videl po prvé, svietila. Vždy mala vymakané oblečenie a s vekom Meky s Marikou komunikovali aj v iných veciach, nielen pracovných," dodala na záver Mekyho žena s tým, že boli dobrými kamarátmi.