24. mar. 2024 o 21:24
jž, Koktejl

Sisa Sklovská s manželom na Let’s Dance stredobodom pozornosti: Pohľad na ňu vám vyrazí dych! FOTO

placeholder
Operná diva Sisa Lelkes Sklovská s manželom Jurajom.
Zdroj: Instagram/sisasklovskaofficial

Nespustíte z nej oči.

Domáce promi
24. mar. 2024 o 21:24
Sisa Sklovská s manželom na Let’s Dance stredobodom pozornosti: Pohľad na ňu vám vyrazí dych! FOTO

Nespustíte z nej oči.

Slovenská operná diva Sisa Lelkes Sklovská (58) so svojim manželom Jurajom Lelkesom (72) zavítali na štvrtý živý prenos tanečnej súťaže Let's Dance, ktorý sa nesie v duchu tancov lásky pre najbližších. Dnes sa môžeme tešiť na deväť tanečných párov, no z jedným z nich sa budeme musieť opäť rozlúčiť.

Sisa vyšla do spoločnosti v nádhernej červenej róbe, rovnako sa do ohnivej farby zladil aj Juraj a svoj vzhľad ozvláštnil tmavými okuliarmi. Nie je tajomstvom, že mnohokrát Sise vyberá šaty práve Juraj, je teda možné, že aj toto je jeho počin. Juraj k svojmu žiarivému outfitu zvolil slnečné okuliare. Ich snímky nájdete v galérii.

Deviaty ročník tanečnej šou je ozvláštnený o zmenu na porotcovskom kresle. Stálu zostavu Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler každý týždeň doplní zaujímavá osobnosť zo sveta šoubiznisu. V prvom kole bol obrovským oživením argentínsky herec Facundo Arana, potom nasledovali Petra Polnišová a Nela Pocisková. Tentoraz si do porotcovského kresla zasadol obávaný porotcovský kat, český tanečník Zdeněk Chlopčík.

Module ITT: Let's Dance