29. jún. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Tehotná herečka († 38) zomrela pri hrozivej nehode: Boli s ňou malí synovia a synovec!

placeholder
Herečka a jej nenarodené dieťa zahynuli pri nehode.
Zdroj: Facebook/franki.hough

Za televíznou hviezdou smútia mnohé osobnosti.

Správy
29. jún. 2023 o 18:00
Tehotná herečka († 38) zomrela pri hrozivej nehode: Boli s ňou malí synovia a synovec!

Za televíznou hviezdou smútia mnohé osobnosti.

Herečka zo seriálu Hollyoaks Frankie Julia Hough († 38) zomrela pri fatálnej autonehode, informoval Mirror. Frankie zastavila na krajnici anglickej diaľnice M66, kde do jej vozidla vrazilo rýchlo idúce vozidlo. Televízna hviezda, jej dvaja synovia Tommy (9) a Rocky (2), a synovec Tobias (4), boli letecky prevezení do nemocnice.

Tommyho a Tobiasa museli uviesť do umelého spánku. Tehotná žena prehrala svoj boj o život. Podľa jej najlepšej priateľky Debbie Wright bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Nehoda sa stala v sobotu 14. mája, ale o smrti herečky sa fanúšikovia dozvedeli až keď jej kolega Paul Danan vzdal hold na sociálnych sieťach. Paul sa na Instagrame podelil o fotografiu usmievajúcej sa herečky s úryvkami z ich spoločného účinkovania v programe na Channel 4.

Frankie sa v rokoch 2000 až 2001 objavila v seriáli Hollyoaks a pokračovala ďalšími úlohami v seriáloch Merseybeat, Heartbeat, Where the Heart Is a Wire in the Blood.

"Práve som sa dozvedel najšokujúcejšiu správu, akú som za posledný čas počul. Ďalšia dobrá priateľka, ktorá bola takým výnimočným človekom, bohužiaľ zomrela, keď v aute viezla dvoch malých synov a synovca. Bola to hrozná autonehoda," napísal Paul, ktorý v seriáli hral jej priateľa. Zdieľal tiež finančnú zbierku, ktorá má pomôcť synom herečky. "Momentálne bojujú o život a pomaly si uvedomujú, že ich mama už nežije. Je to nepochopiteľné," dodal.

"Frankie už nikdy neuvidí svoju rodinu, nehovoriac o nenarodenom dieťati, ktoré v živote nedostalo ani šancu, či troch chlapcoch, ktorí už nikdy neuvidia svoju mamu a tetu. Moje srdce a modlitby sú s nimi a s manželom, a tiež s jej sestrou a rodičmi. Všetci by sme sa mali spojiť, aby sme pomohli a podporili ich,“ napísal v druhom príspevku.

"Som taká smutná a je mi ľúto, že sme prišli o Frankie. Pamätám si, ako som sa pripojila k obsadeniu šou a bola som súčasťou dejovej línie jej odchodu. Frankie bola absolútny diamant," napísala kolegyňa Helen Noble, ktorá v Hollyoaks hrala Abby Davies.

"Zbožňovala som ju. Nikdy nezabudnem na noc, ktorú som s ňou strávila na párty. Nemôžem uveriť, že je preč. Bola to taká výnimočná osoba. Posielam ti lásku," zakončila.