18. apr. 2024 o 13:00
jž, Koktejl

Kollárova ex Balúchová si splnila sen: Zmena profesie? Neuveríte, čomu sa venuje!

placeholder
Speváčka Barbora Balúchová sa začala venovať realitám.
Zdroj: Instagram/barborabaluchovaofficial

Barbora si vyskúšala už viacero pracovných pozícií.

Domáce promi
18. apr. 2024 o 13:00
Kollárova ex Balúchová si splnila sen: Zmena profesie? Neuveríte, čomu sa venuje!

Barbora si vyskúšala už viacero pracovných pozícií.

Barbora Balúchová (36) sa dostala do povedomia verejnosti ešte v roku 2006, keď sa stala finalistkou speváckej šou Slovensko hľadá Superstar. Sympatická blondínka učarovala aj známemu multioteckovi Borisovi Kollárovi (58), ktorému v roku 2017 porodila v poradí desiate dieťa Alexandra Jána (7). Barbora sa istý čas živila ako moderátorka, no teraz odštartovala novú kariéru, píše Nový čas.

Speváčka to v roku 2014 najprv skúšala s kozmetickým salónom. Ako vtedy informovala Pluska, jej kamarátka odchádzala na materskú a priestor kozmetického salóna dávala do prenájmu, čo Barboru zaujalo. Po materskej sa Balúchová vrátila k spevu na rôznych akciách, neskôr sa ukázala aj ako moderátorka. V šlágrovej televízii mala program s názvom Senzi svet s Bašou, s čim však v roku 2022 skončila.

Teraz skúša šťastie v úplne inom odvetví. „Splnil sa mi sen a podarilo sa mi stať realitnou maklérkou. Som z toho veľmi nadšená. Prišla som k tomu naozaj len náhodou cez jedného známeho, ani sama neviem ako,“ priznala pre Nový Čas Balúchová.

Profesii sa zatiaľ venuje len krátko. „Robím to asi od marca, takže som v podstate ešte nováčik, ale ja som sa aj doteraz pohybovala v kruhoch, kde sú nehnuteľnosti jednou z tých hlavných tém. Teším sa na nové začiatky. Chcem to robiť stále popri spievaní, samozrejme,“ prezradila Barbora, ktorá o takejto pracovnej pozícii snívala už dlhší čas.