21. apr. 2024 o 05:30
mob, Koktejl

Prekvapený raper Rytmus zverejnil správu od mesta Piešťany: Toto ho dostalo!

placeholder
Slovenský raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský.
Zdroj: instagram/rytmusking

Veľký úspech neostal bez povšimnutia.

Domáce promi
21. apr. 2024 o 05:30
Prekvapený raper Rytmus zverejnil správu od mesta Piešťany: Toto ho dostalo!

Veľký úspech neostal bez povšimnutia.

Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) sa za dlhé roky vypracoval na špičku medzi slovenskými umelcami. Jeho práca, nielen so skupinou Kontrafakt, prerazila aj do susedného Česka, kde minulý september vypredali O2 Arénu.

„Kontrafakt je podľa mňa život, plný emócií. Je to jeden z tých extrémnych vrcholov a šťastných momentov. Lebo je to velikánska vec, asi najväčšia v mojej kariére,“ povedal vtedy Rytmus. Kontrafakt odohral 40 skladieb a fanúšikovia trojicu nechceli ani pustiť preč z pódia. Museli sa vracať hneď niekoľkokrát.

„Som za to strašne vďačný, chcel by som poďakovať všetkým, ktorí prišli, to, čo sme tu zažili je neopísateľné a budem si to pamätať do konca života, lebo to je strop. Strop kariéry Kontrafaktu!“ odkázal dojatý raper. Na pódiu sa ukázalo aj kopec známych osobností ako speváčka Tina, Ben Cristovao, Viktor Sheen, Calin, DJ Wich, Mirez a ďalší.

Tento úspech zopakovali aj vo februári 2024, keď vypredali Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave. Tým to ale neskončilo a Rytmus sa tento september bude snažiť znova dobyť pražskú O2 Arénu. Teraz však sólo.

Veľký úspech neostal bez povšimnutia. Rytmus sa na Instagrame pochválil správou, ktorú dostal z mesta, kde vyrastal: „Dostali ste ocenenie od primátora mesta Piešťany za kultúrny počin roka 2023, za vypredanú O2 Arénu. 16. mája je odovzdávanie cien v kine Fontána,“ znelo v oznámení, ktoré okomentoval dvoma slovami: „Mesto snov.“