29. jún. 2023 o 14:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Tehotná Puklušová bez zábran: Aha, ako pobehovala na pláži v Grécku

placeholder
Natália Puklušová nosí pod srdcom dcérku.
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova

Na odvážnej fotke pózuje aj so svojím priateľom.

Domáce promi
29. jún. 2023 o 14:30
Tehotná Puklušová bez zábran: Aha, ako pobehovala na pláži v Grécku

Na odvážnej fotke pózuje aj so svojím priateľom.

Tehotná herečka Natália Puklušová si užíva na dovolenke v Grécku. Do slnkom zaliatej destinácie sa vybrala s priateľom Michalom Margušom a navštívili ostrov Kréta. Natália pred vyše mesiacom fanúšikom na Instagrame oznámila, že je tehotná, pod srdcom nosí dievčatko a táto životná etapa jej spôsobuje obrovskú radosť.

Zdá sa, že temperamentná herečka si materstvo vychutnáva plnými dúškami a dáva to aj patrične najavo. Na sociálnej sieti svojich sledovateľov prekvapila odvážnym záberom s tehotenským bruškom, na ktorom pózuje spoločne s Michalom. Natália zahodila úplne všetky zábrany a zvečnila sa bez vrchného dielu plaviek.

"Áno, my sme hipisáci. A stále budeme," vtipne komentovala rodinnú dovolenkovú fotku. Aby toho nebolo málo, sebe samej dala prezývku Bubi, Michala premenovala na Kukiho a ich budúceho potomka označila ako Bubka.

Zo spoločných záberov dvojice je jasne vidieť, že herečka našla vo svojom partnerovi vytúžené šťastie a všetko nasvedčuje tomu, že vo vzťahu im to klape. Natáliin odvážny dovolenkový záber nájdete v galérii pod článkom.