24. mar. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Veľavravný odkaz Kramára z Česka Slovákom: Keby vedeli, že ja tu za deň zarábam toľko...

placeholder
Maroš Kramár prehovoril o svojom honoráre.
Zdroj: instagram/maroskramar

Prezradil aj aké má najbližšie plány a ako s nimi súvisí jeho dcéra Tamara.

Domáce promi
24. mar. 2024 o 16:00
Veľavravný odkaz Kramára z Česka Slovákom: Keby vedeli, že ja tu za deň zarábam toľko...

Prezradil aj aké má najbližšie plány a ako s nimi súvisí jeho dcéra Tamara.

Slovenský herec a moderátor Maroš Kramár (64) patrí medzi obľúbené osobnosti na slovenskom, ale i českom trhu. S hereckou kariérou začal už ako 12-ročný, kedy hral hlavnú postavu divadelného predstavenia. Pred kameru sa prvýkrát postavil už ako 13-ročný. O svojom súkromí prehovoril Maroš v Show Jana Krause, informuje redakcia Prima ženy.

Herecký talent zdedil Kramár po svojom dedkovi Jánovi Klimovi († 80), ktorý bol výborný herec aj režisér. Ani Maroš si svoj talent nenechal len pre seba a jeho deti. Najstaršia dcéra Tamara (23) sa už taktiež pohybuje vo svete šoubiznisu a venuje sa najmä spevu, ktorá sa s otcom objavila u Jana Krausa.

Kramár prezradil, aké majú spoločné plány. "Chystáme sa vo štvrtok, teraz sa chystáme, ideme spolu my dvaja do Egypta. Na 8-9 dní. Ideme sa spoznávať," povedal Maroš zatiaľ čo sa Tamara smiala, čo si hneď všimol Kraus. "No otec sa raduje a vám sa tam chce?" opýtal sa. "No, áno. My sme nikdy podľa mňa neboli sami dvaja spolu týždeň. Nikdy v živote," priznala hudobníčka.

"Však hovorím, ideme sa spoznávať. Poznávací zájazd. Len my dvaja. Lebo ďalší dvaja tí synkovia majú školu a s Timurkom už som bol. S tým som bol v Thajsku na poznávacom zájazde, to je pre chlapcov lepšie. S Tamarkou ideme pozrieť vykopávky," vysvetlil Kramár ich plány.

Maroš priznal, že zažíva kritiku aj od Slovákov aj Čechov. "Je ale pravda, že mi píšu Slováci, prečo tu hovorím česky, a Česi mi zase píšu, vráť sa domov, ty slovenská čabajka. Takže to mám zle tam i tam," ozrejmil herec. "Ale zase na Slovenku s obľubou hovorím, že keby vedeli, že ja tu za deň zarábam toľko, koľko oni za mesiac, tiež by hovorili česky," povedal priamo.