29. feb. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

Kramárova ex sa odfotila s ich vnučkou: Všimli ste si to aj vy? Absolútne...

placeholder
Kramár s exmanželkou Natašou.
Zdroj: Profimedia

Musela to byť láska na prvý pohľad.

Domáce promi
29. feb. 2024 o 11:00
Kramárova ex sa odfotila s ich vnučkou: Všimli ste si to aj vy? Absolútne...

Musela to byť láska na prvý pohľad.

Herec Maroš Kramár (64) a jeho exmanželka Nataša Nikitinová majú spolu tri deti, Tamaru (23), Timura (22) a Marka (15). Pred pár mesiacmi sa z nich stali aj starí rodičia. Staršiemu synovi a jeho manželke sa narodila dcérka. "Moja vnučka už má svoju značku a aj tašku. Gratulujem Timurko a Kika. Neolani sa vám naozaj podarila. Tak a už som naozaj dedo," napísal herec a prezradil netradičné meno svojej vnučky.

Čerstvá mamina teraz prezradila, že malej princeznej vybrali aj stredné meno. "Noelani Julie Kramár. Najväčšie požehnanie narodené v roku 2023," napísala k zrejme prvej fotke z nemocnice. O svojom pôrode sa Kika rozpísala v intímnom blogu, kde spomenula, že po celý čas mala po svojom boku partnera Timura.

Dvadsaťdvaročná brunetka a stredný potomok Kramára tvoria stabilný pár už niekoľko rokov. Dobré vzťahy má očividne aj so svojimi svokrovcami. "Krásni ste. Ľúbim vás," komentoval obľúbený herec a moderátor záber mladých rodičov. Kika najnovšie vybehla do mesta s dcérkou a tiež Natašou. Kramárova ex je naozaj štýlová babička a musíme sa stotožniť s komentárom Tamary, ktorá ju označila za absolútne ohromujúcu. Pozrite si fotku starej mamy s vnučkou a posúďte sami.