27. mar. 2024 o 16:00
krsk, Koktejl

Desivá skúsenosť Jasminy Alagič, na internete zbadala svoje fotky: Dávajte si pozor!

placeholder
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik Rytmus Vrbovský.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Jasmina varuje aj ostatných.

Domáce promi
27. mar. 2024 o 16:00
Desivá skúsenosť Jasminy Alagič, na internete zbadala svoje fotky: Dávajte si pozor!

Jasmina varuje aj ostatných.

Napriek tomu, že sú moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (34) a jej manžel a raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) osobnosťami slovenského šoubiznisu, ktorých tvár pozná každý, neplatí to v prípade ich 4-ročného syna Sanelka.

Chlapčekovu tvár chráni dvojica na sociálnych sieťach pred zrakmi verejnosti. Fotky s ním uverejňujú, no nikdy ho neodhalia priamo do tváre. Rozhodnutie páru upevňujú nepríjemné skúsenosti. O jednu z nich sa na sociálnych sieťach nedávno podelila samotná Jasmina.

Fanúšikovia sa jej totiž spýtali, kedy ukáže Sanelkovu tvár. "Na internete z vlastnej iniciatívy možno aj nikdy. Najnovšie sa ku mne dostal profil niekde na nemeckom Tindri, kde sa niekto schováva za moje fotky. Je ich tam neúrekom vrátane môjho milovaného synovca. Ľudia si príliš málo uvedomujú, aký je internet hlboký. Dávajte si pozor," odkázala Jasmina v príspevku na Instagrame. Nájdete ho v galérii pod článkom.

Vydieranie u Plačkovej

Zarážajúce problémy mala aj Jasminina kamarátka Zuzana Strausz Plačková. Po narodení malého Dionka jej chodili správy, kde ľudia požadovali peniaze za to, že nezverejnia fotku tváre jej syna. Na ich praktiky však pohotovo zareagovala a tých, čo sa chceli nabaliť, čakal poriadny problém - riešenie právnou cestou.

"Ako si môžete všimnúť, aj takéto indivíduá existujú, ktoré sa ma snažia vydierať. Ja mám tak nádherného syna, ja sa ho snažím chrániť práve pred takýmito ľuďmi, ktorí si myslia, že mi tým ubližujú. Skôr mi je to ľúto, že proste zneužívajú malé, nevinné dieťa na ich sr*čky instagramové. Nemám problém zverejniť Diona hocikedy," povedala v minulosti.

"Práveže sa ho snažím chrániť pred takými zlými ľuďmi. Pretože je nádherný, milujem ho. Ešte nie je ten čas, aby bol na sociálnych sieťach," upozornila influencerka. Synčeka začala ukazovať až neskôr, keď sa pre to sama rozhodla.