06. apr. 2024 o 19:00
mob, Koktejl

Krutá rana pre hviezdneho hokejistu: Manželka porodila mŕtveho synčeka! Srdcervúci odkaz do neba

placeholder
Hokejista Columbusu Blue Jackets Boone Jenner.
Zdroj: TASR/AP

Prežíva bolesť, akú nechce zažiť nikto.

Šport
06. apr. 2024 o 19:00
Krutá rana pre hviezdneho hokejistu: Manželka porodila mŕtveho synčeka! Srdcervúci odkaz do neba

Prežíva bolesť, akú nechce zažiť nikto.

Kapitán Columbus Blue Jackets, kanadský hokejista Boone Jenner (30) a jeho manželka Maggie smútia nad stratou ich prvého dieťaťa po tom. Na sociálnych sieťach zverejnili fotografiu otlačkov nožičiek syna Dawsona, ktorý sa narodil mŕtvy mesiac pred termínom pôrodu.

„Nemáme slov. Je to bolesť ako žiadna iná. Náš syn Dawson Jenner sa narodil mŕtvy 31. marca 2024. Hoci táto bolesť sa nepodobá ničomu, čo sme doteraz zažili, ukázala nám aj nesmiernu lásku, ktorú máme na rozdávanie,“ začal spoločný príspevok manželov Jennerovcov.

„Aj keď máme zlomené srdce, sme nesmierne vďační, že sme jeho rodičmi, a tešíme sa, že ho jedného dňa budeme opäť držať v nebi. Sme vďační a cítime sa požehnaní za príval lásky a podpory od našej rodiny a priateľov. Vážime si, že všetci rešpektujú naše súkromie, keď prechádzame týmto mimoriadne ťažkým obdobím,“ zakončili.

Boone a Maggie sa zasnúbili v septembri 2022 a nasledujúci rok v júli si pred svadobnou cestou v Taliansku povedali áno. Pred Vianocami dvojica oznámila svetu radostnú novinku, keď zdieľali spoločnú fotografiu a Maggie na nej držala snímky zo sonografu: „Bábätko príde v máji 2024,“ napísala vtedy manželka hráča NHL.

Podobnú bolestnú skúsenosť majú aj ďalší hokejisti ako David Pastrňák či Erik Karlsson. Českému hokejistov v službách Bostonu Bruins sa v júni 2021 narodil synček Viggo Rohl, no po týždni sa s ním rodičia museli rozlúčiť: „Máme anjela, ktorý nad nami bdie. Budeš navždy milovaný,“ uviedol Pastrňák na sociálnej sieti.

V roku 2018 očakávali svoje prvé spoločné bábätko aj Švéd Erik Karlsson s manželkou, no mesiac pred termínom prišli o syna Axela Michaela. „V tomto mimoriadne ťažkom období je ťažké vidieť svetlo na konci tunela, ale vieme, že jedného dňa sa tam dostaneme. Chceli by sme sa všetkým poďakovať za lásku a podporu, ktorú sme dostali, a tiež za rešpektovanie nášho súkromia a procesu, ktorým teraz musíme prejsť. Cítime sa veľmi šťastní, že sme Axelovými rodičmi. Aj keď sa narodil mŕtvy, vieme, že ho jedného dňa budeme opäť držať v náručí za iných okolností a radosť, ktorú nám dal, bude s nami navždy,“ napísal.