18. apr. 2024 o 17:00
NK, Koktejl

Obrovská tragédia: Nevesta († 38) zomrela krátko po obrade! Tancovala na hostine a potom to prišlo

placeholder
Nevesta zdieľala fotku zo svadby len niekoľko hodín pred smrťou.
Zdroj: facebook/Elisangela Gazano

Mamu piatich detí sa nepodarilo zachrániť.

Zaujímavosti
18. apr. 2024 o 17:00
Obrovská tragédia: Nevesta († 38) zomrela krátko po obrade! Tancovala na hostine a potom to prišlo

Mamu piatich detí sa nepodarilo zachrániť.

Nevesta zomrela na svojej svadobnej hostine len niekoľko hodín po tom, ako si so snúbencom povedali svoje áno. 38-ročná Elisangela Gazanová, ktorá nevedela plávať, údajne tancovala blízko okraja bazéna, keď stratila rovnováhu, informoval The Sun.

Účastníci večierka sa ju snažili zachrániť a zavolali záchrannú službu, ale pri prevoze do nemocnice dostala zástavu srdca. Mamička piatich detí bola po príchode vyhlásená za mŕtvu. V jednej z miestnych správ sa uvádza, že tancovala na okraji bazéna, keď sa potkla a spadla do vody.

Okrem svadby účastníci oslavovali aj narodeniny jednej z jej dcér. K tragédii došlo v nedeľu popoludní v prenajatom vidieckom dome v meste São Paulo na východe Brazílie. Predstavitelia štátnej bezpečnosti neskôr potvrdili, že neplavkyňa Elisangela spadla do bazéna.

Niekoľko hodín predtým zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu, na ktorej v bielych svadobných šatách po obrade podpisovala dokumenty. Priatelia reagovali blahoprajnými správami.

"Bola si taká šťastná, že sa budeš vydávať. Tvoja radosť bola nákazlivá, tvoj smiech bol najlepší. Nech Boh uteší srdcia tvojej rodiny a tvojho manžela. Všetkým vyjadrujem úprimnú sústrasť. Budeš nám chýbať," uviedla priateľka Flavia Silva v dojemnom rozlúčkovom odkaze.