26. mar. 2024 o 08:07
Famous.cz, Koktejl

Sexi herečka vyšla s pravdou von: Mastná suma za plastiky! Poprsie jej prerábali trikrát

placeholder
Herečka Megan Fox.
Zdroj: Profimedia

Vymenovala, čo má vylepšené.

Zahraničné promi
26. mar. 2024 o 08:07
Sexi herečka vyšla s pravdou von: Mastná suma za plastiky! Poprsie jej prerábali trikrát

Vymenovala, čo má vylepšené.

Herečka Megan Fox (37) v podcaste priznala, že má na svojom tele desiatky chirurgických zákrokov. Za ne musela zaplatiť stovky tisíc dolárov. Bývalá manželka herca Briana Austina Greena má podľa svojich slov trikrát prerobené prsia.

Megan po rozvode s Greenom začala žiť s raperom s prezývkou Machine Gun Kelly. Nedávno sa ukázala na verejnosti po jednej zo zásadných úprav svojej vizáže na klinike plastickej chirurgie. A už nemôže tajiť, že má niečo spravené.

„Moje prsia sú umelé. Nechala som si ich urobiť medzi prvým a druhým filmom Transformers. Ale nechala som si ich urobiť konzervatívne. Pretože vtedy si ich robil každý, ale muselo sa to robiť tak, aby to nebolo poznať. Ja som vždy bola to malé dievča, ktoré sa pred zrkadlom pýtalo: ‚Kde mám prsia?' Vždy som chcela veľké prsia,“ priznala matka chlapcov Noaha (11), Bodhiho (9) a Journeyho (7).

„Nechala som si ich prerobiť po tom, čo som prestala dojčiť svoje deti. Neviem, kam sa podeli, ale zmizli. Potom som si ich musela nechať prerobiť úplne nedávno, pretože pri prvej sade som nemala dosť telesného tuku, aby som ich zamaskovala – bolo vidieť to vlnenie implantátov… Mám ich veľkosti 32D, čo nie je také veľké, len na mojom tele vyzerajú veľké, pretože mám drobnú postavu,“ tvrdí v podcaste Call Her Daddy.