29. mar. 2024 o 09:00
jž, Koktejl

Jasmina Alagič to priznala: Problémy s financiami? Teraz ju živí Rytmus!

Momentálne sa stará len o domácnosť.

Domáce promi
29. mar. 2024 o 09:00
Jasmina Alagič to priznala: Problémy s financiami? Teraz ju živí Rytmus!

Momentálne sa stará len o domácnosť.

Modelka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (34) patrí medzi najautentickejších ľudí na sociálnych sieťach. Svojim sledovateľom sa pravidelne prihovára nenamaľovaná, často zamazaná od jedla a s plným bruchom. No aj napriek tomu vyzerá stále úžasne. Najmä ženskej strane svojich sledovateľov ukazuje, že je úplne normálne nevyzerať doma ukážkovo.

Svoje moderátorské schopnosti predviedla v novej šou HESLO, z ktorého bola nadšená. Emócie divákov však neboli totožné. Reláciu najskôr vysielali od 8. januára v pondelky o 20:40, potom sa posunul vysielací čas, no nakoniec z obrazoviek vymizlo. "Priatelia, veľmi mi je ľúto, že sa HESLO odsúva, veľmi mi je ľúto, že si v tomto čase nenašlo svojich divákov. Som šťastná za každú možnosť a za každý váš prejav náklonnosti," odkázala známa Slovenka.

Okrem iných aktivít je Jasmina aj podnikateľkou. S blízkou kamarátkou a podnikateľkou Zuzanou Strausz Plačkovou (32) spolupracuje na výrobe kolagénu a má vlastnú značku voňaviek. Zdá sa však, že teraz sa po finančnej stránke musí spoľahnúť na svojho manžela Patrika Rytmusa Vrbovského (47).

Jasmina, ako vždy, srší dávkou humoru. Tentokrát sa rozhodla nahrávať videá, v ktorých hovorí po česky. "Ty si prišiel z cvičenia a ja som medzičasom niečo pribrala...," hovorí. "Ale iba do gebule," bleskovo jej odpovedal Patrik. "Jasmina, to prekusneš, teraz ťa živí. Takže, hej, pekný fór Paťo, ten bol dobrý, pretože ako správna housewife (žena v domácnosti, pozn. red.) sa budem smiať tvojim prid*baným vtipom," priznala si. Celé video nájdete nad článkom.