Celebrity
photo Foto
video Video
24. mar. 2023 o 11:28
Famous.cz, Koktejl

Princ William v Poľsku šokoval: Aha, kde ho načapali!

placeholder
Princ William vo Varšave.
Zdroj: Profimedia

Poriadne prekvapil.

Celebrity
24. mar. 2023 o 11:28
Princ William v Poľsku šokoval: Aha, kde ho načapali!

Poriadne prekvapil.

Princ William pri návšteve Poľska podporil nielen vojakov NATO a ukrajinských utečencov, aby vyjadril odpor Putinovej agresii na Ukrajine, ale rozhodol sa tiež vyjadriť väčšine Poliakov nesúhlas s ich homofóbiou. A preto navštívil reštauráciu pre LGBTQ a vyhlásil, že si medzi gaymi a lesbičkami užil skvelý večer.

Princ z Walesu si údajne objednal sendvič s trhaným bravčovým mäsom a hranolkami. Štyridsaťročný následník britského trónu bol v stredu večer videný v bistre Butero vo Varšave. Reštaurácia sa označuje ako queerspace.

V hravom klipe zdieľanom na Instagrame zamestnanec bistra Butero na drevenú stoličku pri dlhom stole lepí podomácky vyrobený nápis princ William.

„Tiež nás to prekvapilo, ale kde inde by sa mal cítiť príjemne a bezpečne ako v našom queer a láskyplnom priestore? Urobili sme to, čo vieme najlepšie, nakŕmili sme ho, a zvyšok je história,“ napísal majiteľ podniku Butero.

Poľsko je podľa organizácie ILGA-Europe najhoršou krajinou Európskej únie pre LGBTQ komunitu. Princ William už skôr podporil sexuálne menšiny tým, že na obálke časopisu Attitude odsúdil homofóbnu šikanovanie a navštívil organizácie, ktoré sa venujú zmierňovaniu bezdomovectva LGBTQ mládeže.