24. mar. 2024 o 21:46
jž, Koktejl

Juraj Bača sa rozplakal v Let's Dance: Slová o jeho rodičoch zvierajú srdce!

placeholder
Juraja Baču premohli emócie.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Premohli ho emócie.

Domáce promi
24. mar. 2024 o 21:46
Juraj Bača sa rozplakal v Let's Dance: Slová o jeho rodičoch zvierajú srdce!

Premohli ho emócie.

Štvrtý živý prenos tanečnej súťaže Let's Dance sa nesie v duchu tancov lásky pre najbližších. Herec a moderátor Juraj Bača (36) spolu so svojou tanečnou partnerkou Patríciou Piešťanskou predviedli viedenský valčík. Aj od poroty si vyslúžili veľmi pozitívne hodnotenie a získali až 28 bodov.

V úvode dokrútky Juraj prezradil, že svoj tanec venuje svojim štvornohým priateľom, psíkom. "Čo sa týka toho osobného života, tam sú samozrejme tými najdôležitejšími moji rodičia. Začal som sa venovať cyklistike, začal som byť v tom lepší a lepší. My sme vtedy peniažkov nemali veľa, tak tatino predal svoje auto," prezradil silný moment zo svojho detstva Bača. Spomienku však nedokázal dokončiť, pretože jeho oči zaliali slzy dojatia. "No poviem to, potreboval si bicykel, aby si sa nedolámal," dopovedal jeho otec, čo Juraja veľmi dojalo.

"Mladý človek si neuvedomuje, to čo má. A potom, keď už je starší vlastne zistí, že tí rodičia, to nie sú nejakí nadľudia ale ich rozhodnutie obetovať svoj život, svoj komfort pre niekoho iného, inú ľudskú bytosť. To som bol ja s mojim bratom. A keďže tancujeme kolo lásky, tak ja tým tancom chcem povedať, že im veľmi ďakujem za to, čo ste pre mňa aj môjho brata za celý život spravili," adresoval dojímavé slová svojej rodine.

Deviaty ročník tanečnej šou je ozvláštnený o zmenu na porotcovskom kresle. Stálu zostavu Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler každý týždeň doplní zaujímavá osobnosť zo sveta šoubiznisu. V prvom kole bol obrovským oživením argentínsky herec Facundo Arana, potom nasledovali Petra Polnišová a Nela Pocisková. Tentoraz si do porotcovského kresla zasadol obávaný porotcovský kat, český tanečník Zdeněk Chlopčík.

Module ITT: Let's Dance