19. mar. 2024 o 17:00
izabela, Koktejl

Tragická smrť matky († 33): Skolabovala pri varení večere pred očami rodiny!

placeholder
Matka zomrela po udusení sa.
Zdroj: https://www.justgiving.com/crowdfunding/annabel-hood

Zomrela na zlyhanie srdca.

Zaujímavosti
19. mar. 2024 o 17:00
Tragická smrť matky († 33): Skolabovala pri varení večere pred očami rodiny!

Zomrela na zlyhanie srdca.

33-ročnú Siobhan Rose Simmondsovú, našli 24. februára na podlahe v kuchyni po tom, ako skolabovala pri príprave jedla pre svoju rodinu v ich dome v americkom meste Dover, informuje Daily Mail.

Pani Simmondsová, ktorú blízki poznali ako „Bon" a „Bonnie", bola prevezená do nemocnice Williama Harveyho v Ashforde, ale 1. marca zomrela po týždni strávenom v kóme. Partner pani Simmondsovej, jeho syn a jej dvojročná dcéra boli svedkami tragickej udalosti a povedali, že sa im vtedy zrútil celý svet.

Šokovaní príbuzní a priatelia spustili crowdfunding na pomoc rodine pani Simmondsovej. Už sa podarilo prekonať cieľovú sumu 3 000 libier a príbuzní uviedli, že sú hrdí na jej rozhodnutie darovať sedem svojich orgánov na pomoc iným ľuďom. Časť z nich bude venovaná charitatívnej organizácii Mind zameranej na duševné zdravie.

Pani Simmondsová, ktorá bola matkou 14-ročného chlapca, vyjadrila želanie darovať svoje orgány najmenej štyrikrát. Po tom, ako ju v nemocnici informovali, rodina s rozhodnutím súhlasila a pani Simmondsová 2. marca nastúpila na operáciu na odstránenie orgánov.

Jej sestra Julie Barrettová uviedla, že ju tragédia zničila. Dodala však: „Sme na ňu veľmi hrdí. Je to jediná vec, ktorá nás z toho všetkého urobila šťastnými.“ Jej srdce, dve obličky, pečeň, pankreas boli prevezené rôznym príjemcom v celej krajine. Otec pani Simmondsovej dodal, že vďaka tomu, že darovala toľko orgánov, má pocit akoby tu niekde stále chodila.

Sponzor zbierky hovorí: „Tí z vás, ktorí mali to šťastie a stretli Siobhan, si určite pamätajú jej láskavú povahu, ktorú zdedila po svojich rodičoch Bernadett a Johnovi. Siobhan bola matkou dvoch detí, 14-ročného syna, ktorého zbožňovala, a dvojročnej dcéry, ktorá je rovnako ako jej mama bojovníčka, pretože sa narodila len v 29. týždni."

Dodáva: „Siobhan bola prirodzene starostlivá a výnimočná osoba, ktorá so svojím svojráznym zmyslom pre štýl milovala život a život miloval ju. Jej láska k hudbe a jej šibalský zmysel pre humor z nej robili milovanú osobu. Vďaka jej odvahe a ohľaduplnosti si ju všetci, ktorí ju poznali, hlboko vážili."

Jedna z jej ôsmich súrodencov, 46-ročná Susan Ababteová, povedala: „Siobhan bola veľmi šťastné dieťa a vyrástla z nej spokojná dospelá žena. Vždy chcela ľudí rozosmiať.“ Pani Simmondsová bola pomocnou učiteľkou v Doveri a svoje prvé dieťa mala vo veku 17 rokov.