17. mar. 2024 o 12:00
mob, Koktejl

VIDEO Češke v Južnej Kórei skoro vypadli oči: Neuveríte, čo našla v potravinách!

Dali by ste si?

Zaujímavosti
17. mar. 2024 o 12:00
VIDEO Češke v Južnej Kórei skoro vypadli oči: Neuveríte, čo našla v potravinách!

Dali by ste si?

Máte tip? Pošlite nám ho na tip@koktejl.sk

Češka Vendula Konečná žije v Južnej Kórei a pre svojich fanúšikov vytvára na sociálnych sieťach rôznorodý obsah. Sledovateľom ukazuje nielen život v tejto východoázijskej krajine, ale vyhľadáva aj rôzne zaujímavé kozmetické či potravinárske produkty.

Na jeden taký natrafila práve v jednom z obchodov a okamžite jej pripomenul domov. Boli to totiž zmrzlina a chrumky, ktoré mali mať príchuť známeho českého piva. Vendy neváhala, veci okamžite kúpila a doma všetko otestovala. Kto si ale myslel, že zmrzlina či chrumky budú chutiť ako pivo, mohol zostať sklamaný.

„Vonia to ako škorica. To je mega dobré,“ hovorí Češka vo videu na Tik Toku, keď je zmrzlinu a následne otvára balík s chrumkami: „Je to výborné. Chutí to ako škoricové churros. Keď budete v Kóreii, určite odporúčam,“ zakončila Vendy.

Po videom a okamžite strhla vlna komentárov od jej krajanov, ktorí si mysleli, že to naozaj bude mať pivovú príchuť, no Danny uviedol veci na pravú mieru: „Ide o to, že oni pijú toto pivo so škoricou a preto aj ostatné produkty tak chutia,“ na čo mu Vendula odpísala: „Presne tak, za celé štyri roky mi nikto nepriniesol toto pivo bez škorice a šľahačky.“