Zahraničie
photo Foto
video Video
22. jún. 2023 o 19:00
NK, Koktejl

Video, ktoré nemal nikto vidieť: Princezná Charlotte zasiahla! Aha, čo vyviedla bratovi

placeholder
Stredobodom prehliadky boli opäť deti Kate a Williama.
Zdroj: TASR/AP

Princezná opäť karhala svojich bratov.

Zahraničie
22. jún. 2023 o 19:00
Video, ktoré nemal nikto vidieť: Princezná Charlotte zasiahla! Aha, čo vyviedla bratovi

Princezná opäť karhala svojich bratov.

Princezná Charlotte sa opäť starala o svojich bratov, keď si Jeremy Freeman počas prehliadky Trooping the Colour všimol, ako nažalovala na princa Georga. Princezná je často videná, ako dáva pozor na svojich bratov – zvyčajne mladšieho Louisa, ktorý je známy svojimi výstrelkami.

Tentoraz si však 8-ročnú dcéru princa Williama a princeznej Kate všimli, ako poučuje staršieho brata Georga. Súrodenci sa viezli v koči spolu s princeznou z Walesu a kráľovnou Camillou na prehliadke Trooping the Colour. Rodina smerovala k Buckinghamskému palácu, aby si pozrela prelet, keď chlapci začali byť nervózni. Princa Georgea bolo vidieť, ako všetko komentuje, a princ Louis nedokázal kontrolovať svoju reakciu na "arómu koní".

Podľa Jeremyho Freemana, ktorý vie odčítať z pier, bolo však poslednou kvapkou pre princeznú kýchnutie. Jej staršieho brata videli, ako si v kočiari kýchol do rúk, na čo mu matka zrejme povedala: "Na zdravie. "Charlotte však potom prezradila ich mame, že si zrejme utrel ruky do nohavíc.

"Mami, George si to utrel do nohavíc," povedala podľa Freemanovho tvrdenia. Kráľovskí fanúšikovia sa na sociálnych sieťach pozastavovali nad rozkošným kýchnutím. "Som taký hrdý na princa Georgea, ako zvládol svoje kýchnutie. Veľmi pekné spôsoby a na mladého chlapca sa správal veľmi dospelo,“ napísal jeden z fanúšikov na Twitteri.

"Jeho rodičia musia byť veľmi hrdí." Nie je jasné, čo na to Kate povedala, ale už popoludní (17. júna) počas jazdy kočom deti upozornila. Roztopašné mladé kráľovské deti boli zrejme upozornené, ako majú sedieť počas jazdy v kočiari, tvrdí Jeremy Freeman. Kamera sa však presunula a ukázala princeznú Charlotte, ako zjavne ignoruje matkine príkazy.