16. aug. 2022 o 04:30
mob, Koktejl

Dominiku Gottovú rozčúlili Ivanine požiadavky od dcér: Bolo jasné, čo chce dosiahnuť!

placeholder
Dominika Gottová zmenila stratégiu.
Zdroj: Profimedia

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta († 80) si stále nedá pokoj.

Zahraničné promi
16. aug. 2022 o 04:30
Dominiku Gottovú rozčúlili Ivanine požiadavky od dcér: Bolo jasné, čo chce dosiahnuť!

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta († 80) si stále nedá pokoj.

Po takmer trojročnom naťahovaní sa o majetok sa rozhodla Dominika Gottová (49) zmeniť stratégiu, z ktorej zrejme Ivana (46) nebude nadšená. Najstaršia dcéra speváka Karla Gotta, ktorý odišiel 1. októbra 2019, sa teraz plánuje udobriť s jej najmladšími sestrami - Charlottou Ellou (16) a Nellou Sofiou (14), uvádza Blesk.

Zatiaľ, čo Dominika po jeho smrti zapĺňala stránky bulváru, mladšia Lucia nemá s Ivanou a jej dvoma dcérami žiadny problém a drží s nimi. Nedávno vyšla najstaršia z Gottových dcér s tvrdením, že sa rozhodla odhaliť malým sestrám rodinné tajomstvo.

„Po dlhom zvažovaní som sa rozhodla, že sa pokúsim obnoviť vzťah s mojimi mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nie sú malé a určite majú vlastný rozum. Chcela by som im povedať, ako veľmi pre mňa náš ocko znamenal. Chcela by som im povedať o tom, že majú brata, s ktorým by sa mohli stretávať a udržiavať kontakt. A chcela by som sa im ospravedlniť za to, že som nebola vždy dokonalou sestrou,“ sypala si Dominika popol na hlavu v rozhovore pre český Blesk.

Veľkú vinu na rozbitých vzťahoch v rodine pripisuje manželke Karla Gotta Ivane, ktorá má sestry štvať proti sebe. Portálu sedmicka.tyden.cz dokonca porozprávala, ako sa snažila, aby si s ňou Charlotta s Nellou nevytvorili puto.

„Keď ešte žil otec a bola som u neho doma na návšteve, Ivana trvala na tom, aby mi dievčatá vykali. Stále ich okrikovala, aby mi netykali. Ja som to tak nechcela, ale ona si stála za svojím. Bolo jasné, že nechce, aby sme spolu nadviazali bližší vzťah,“ povedala smutne Dominika.

Zlý vzťah so sestrami ale nie je to jediné, čo Dominika Ivane vyčíta. Gottova najstaršia dcéra sa nemôže preniesť cez to, že bola vylúčená z dedičského konania o veľký majetok, ktorý ostal po niekoľkonásobnom zlatom slávikovi.