18. sep. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Ibara otvorene prehovoril o strate dieťatka s Twiinskou: Komplikácie boli od začiatku

placeholder
Dvojica sa rozišla.
Zdroj: TV Markíza

Herec prehovoril o bolestivej téme.

Domáce promi
18. sep. 2023 o 06:00
Ibara otvorene prehovoril o strate dieťatka s Twiinskou: Komplikácie boli od začiatku

Herec prehovoril o bolestivej téme.

Známy markizák Victor Ibara (26) sa cez víkend rozhodol zodpovedať veľmi osobné otázky. Médiami len nedávno obletela správa o krachu jeho vzťahu a strate dieťatka so speváčkou Danielou Nízlovou (37). Herec sa k tejto osobnej téme doposiaľ nevyjadroval.

O to väčšie bolo prekvapenie fanúšikov, keď im umožnil klásť mu na Instagrame otázky. Mnohí mu napísali, že boli s Danielou krásny pár a pýtali sa na rozchod. Padla aj citlivá otázka, či hral rolu v strate dieťatka aj Danielin vek a či nastali zdravotné komplikácie. Neostalo mu iné, než smutne napísať o okolnosti, ktorá sa týkala aj jeho. "Komplikácie boli od začiatku, rozchod určite nepomohol," odpovedal Victor.

Ako dôvod rozchodu spomenul, že človek vždy príde k svojim vnútorným hodnotám. S priateľkou, ktorú mal pred Danielou, sa podľa vlastných slov rozišiel skôr, ako začal nový vzťah. So stratou sa známy Slovák vyrovnáva postupne. "Veľa vecí sa nedá vyriešiť hneď. Chce to čas," uzavrel v príspevkoch na Instagrame. Záber otázok nájdete v galérii pod článkom.

Koktejl stretol herca na Bratislavských módnych dňoch, kde predvádzal módne kúsky. Čo ho čaká najbližšie? "U mňa je to seriál štátnice, teraz budem mať gynekológiu, som konečne hlavná postava," zažartoval Victor. Druhého októbra má štátnice a už sa na ne pripravuje. "Som v priebehu učenia, akurát som hovoril, že toto je taká moja dovolenka, že konečne som vypadol z mojej izby a som niekde inde, ako v nemocnici alebo pri tých zošitoch," priznal na záver Ibara.