01. okt. 2022 o 07:00
žani, Koktejl

Playmate Cifrová túži po bábätku, posun pri umelom oplodnení: Toto sme nečakali!

placeholder
Eva Cifrová ide na umelé oplodnenie.
Zdroj: instagram/eva_cifrova_official

Chce sa stať matkou a ide si za svojim snom.

Domáce promi
01. okt. 2022 o 07:00
Playmate Cifrová túži po bábätku, posun pri umelom oplodnení: Toto sme nečakali!

Chce sa stať matkou a ide si za svojim snom.

Prvá slovenská Playmate Eva Cifrová (39) išla s kožou na trh a rozhodla sa zdieľať svoju prípravu na umelé oplodnenie. Jej príspevky na Instagrame majú veľký ohlas. "Ani by mi nenapadlo, aké veľké množstvo párov si tým prešlo, alebo práve prechádza. V správach od vás dostávam obrovskú podporu a povzbudenie, že táto téma by nemala byť tabu," podelila sa s fanúšikmi.

Pred viac ako dvomi týždňami podstúpila hormonálnu stimuláciu, počas ktorej jej susedka sestrička pichala špeciálne injekcie. Evu zarazili reakcie niektorých žien, ktoré jej radili, aby nakázala doktorovi, aké liečivá jej má predpísať. "Doparoma. Žena, ktorá to podstúpila a vie, píše takéto kraviny, čo ja mám kázať doktorovi," hnevala sa Playmate, ktorá svoju lekárovi plne dôveruje.

Po hormonálnej stimulácii sa nechala plavovláska nachvíľku uspať, aby jej na klinike mohli odobrať vajíčka. "Podarilo sa nám ich získať 12, čo je úžasné," podelila sa šťastná Eva. "Oplodniť sa ich podarilo 11, z čoho sme úplne nadšení. Máme fakt veľkú radosť, pretože toto sme nečakali," radovala sa na ďalší deň z posunu. Po 5-dňovej kultivácii zostalo páru sedem embryí, z čoho bola Eva úplne nadšená. Teraz musí dvojica počkať na výsledky genetických vyšetrení, aby mohli pristúpiť k ďalšiemu kroku.

Stihla ešte sexi fotenie

Jej cesta za bábätkom nie je jednoduchá, no myslel má Eva nastavenú pozitívne. Skôr ako by sa z nej mohla stať mamina, a tehotenstvo zmení jej sexi telo, stihla nafotiť ďalšie šteklivé zábery. Pred objektív sa postavila dizajnérke a fotografke Andrejke Jacenkovej. "Lokalita vyzerala ako z inej planéty a tak sa mi páčia všetky zábery, že si z nich dám urobiť moju prvú fotoknihu. Aspoň budem mať pamiatku, pretože ak sa IVF podarí, moje telo už asi nebude vyzerať rovnako," zamyslela sa kráska. Na zábere, ktorý zavesila na sociálnu sieť, mohli sledovatelia oči nechať. Eva neostala svojej povesti nič dlžná a bujné poprsie jej nezakrýva takmer nič.