30. sep. 2022 o 06:00
žani, Koktejl

Plačková ukázala odvážne svadobné šaty: Dúfam, že ma nevyhodia z kostola!

placeholder
Najsladší záber Zuzany a Diona.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Tretia svadba nekorunovanej kráľovnej Instagramu sa blíži!

Domáce promi
30. sep. 2022 o 06:00
Plačková ukázala odvážne svadobné šaty: Dúfam, že ma nevyhodia z kostola!

Tretia svadba nekorunovanej kráľovnej Instagramu sa blíži!

Manželia Zuzana Strausz Plačková (31) a René Strausz (33) si aktuálne užívajú jedno z najkrajších období života. Na začiatku septembra sa im narodil vytúžený synček Dion, ktorý robí rodičom veľkú radosť. Malého princa teraz čakajú krstiny, s ktorými čerství rodičia spoja aj ďalšiu veľkú udalosť. Svoju tretiu svadbu.

René požiadal manželku opäť o ruku počas finále Miss Universe Slovensko. "Zuzka si vymyslela, že budeme mať svadbu v kostole, ale predtým by som ťa ešte mal požiadať o ruku. Takže láska, zoberieš si ma?" spýtal sa prekvapenej Zuzany René priamo na pódiu. Pred svojou láskou si pokľakol a priniesol aj prsteň. Dojatá Zuzana jeho žiadosť o ruku prijala.

S plánmi na veľký deň sa influencerka delí aj na Instagrame. „Svadbu sme mali 3. 10. 2015. A teraz 3. 10. sa zoberieme v kostole, kde následne nato má Dionko krstiny. Ale nerobíme okolo toho žiadnu ceremóniu, ani svadobné šaty nebudem mať,“ prezradila sledovateľom.

Teraz však zverejnila videá z dielne dizajnéra a zakladateľa značky WTF?! Milana Švingála. Pripravuje jej šaty na prehliadku a podľa toho, čo hovorila aj na sobáš. "Ja som k Miňkovi došla na skúšku svadobných šiat," odznelo vo videu, na ktorom jej dizajnér ukazuje odvážny kúsok. "Presne tieto. Budem vyzerať super v tom kostole. Dúfam, že ma nevyhodia z neho," okomentovala šaty, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii. Uvidíme či len žartovala alebo naozaj zmenila názor a na svadbu si oblečie niečo špeciálne.