11. jún. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Ľudia zbadali Heribanovu († 43) Kamilu, hneď im prišlo ľúto: Nevidel, aká bola krásna...

placeholder
Kamila a Dano Heribanovci.
Zdroj: Instagram/kami_heribanova

V reálnom živote prežíva tú najväčšiu bolesť, no na obrazovkách vidíme presný opak.

Celebrity
11. jún. 2023 o 06:00
Ľudia zbadali Heribanovu († 43) Kamilu, hneď im prišlo ľúto: Nevidel, aká bola krásna...

V reálnom živote prežíva tú najväčšiu bolesť, no na obrazovkách vidíme presný opak.

Vdova Kamila Heribanová a chlapci Viktorko (6), Martinko (4) a Theo (13) sa musia vyrovnať s náhlou stratou milovaného manžela a otca Dana Heribana († 43). Ich šťastie nečakane preťal krutý osud. Obom manželom sa skvele darilo aj v práci. Po rokoch na materskej sa k herectvu vrátila aj teraz už vdova Kamila.

V divácky mimoriadne obľúbenom seriáli Mama na prenájom stvárňuje postavu Beáty. Po smrti herca a hudobníka sa fanúšikom natískala otázka, či ešte v seriáli po tejto tragickej správe herečku uvidia. TV Markíza okamžite zaujala v tejto citlivej otázke postoj. "Seriálová postava Kamily Heribanovej v seriáli Mama na prenájom pokračuje v deji ďalej. Vzhľadom k smutnej udalosti, ktorá sa stala, pracovné povinnosti Kamily Heribanovej v maximálnej miere prispôsobíme jej potrebám," uviedol pre Koktejl.sk PR manažér TV Markíza Lukáš Kočišek.

Seriál sa dostal až k veľkému finále prvej série, v ktorom si postava Kamily obliekla na seba svadobné šaty. Išlo o veľké prekvapenie pre jej partnera Eda (Vladimír Kobielsky), ktorý až do poslednej chvíle netušil, že to je ich svadba. Fanúšikovia boli zo scén nadšení, no zároveň súcitili s trúchliacou herečkou.

"Super mne sa to veľmi páčilo. Áno, je veľmi smutné, že zomrel jej manžel ale seriál je seriál a ona nemôže zato, ako bol napísaný už dávno predtým," napísala jedna diváčka. "Tieto fotky sú podľa mňa veľmi nevhodné, nakoľko pred dvomi týždňami pochovala skutočného manžela," vyjadrila sa ďalšia. "Mne je ľúto, že Danko už túto časť nevidel, aká bola krásna," smútila iná žena.