13. feb. 2024 o 05:00
krsk, Koktejl

Bude reality šou? Jasmina pridala ďalší záhadný odkaz: Točíme už dlhšie!

Známi manželia napínajú fanúšikov.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 05:00
Bude reality šou? Jasmina pridala ďalší záhadný odkaz: Točíme už dlhšie!

Známi manželia napínajú fanúšikov.

Po úspechu megakoncertu v Prahe zamieril Kontrafakt s najväčšou halovou šou na Slovensko. Fanúšikovia sa dočkali 9. februára 2024. Šou prebehla na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Veľká rapová udalosť nebola jedinou novinkou zo života Patrika Rytmusa Vrbovského (47) a Jasminy Alagič Vrbovskej (34).

Moderátorka prezradila fanúšikom na sociálnych sieťach, že spolu niečo chystajú. "Priatelia, dnešným dňom sa nám s celou mojou rodinou istým spôsobom mení život. Nie som tehotná, bohužiaľ, nemôžem povedať, prečo. Len si zapamätajte dnešný deň, pretože dnes začína jedna veľká vec," odkázala v piatok ráno z auta Jasmina.

Potom sa ukázala už nalíčená a prezlečená. "Je to tu. A dnešný dňom ja, Paťo, naša rodina, naši najbližší priatelia, aj ty Gabi, strácame možno kus súkromia, ale ideme sa približovať viac ako kedykoľvek predtým. Stávate sa, ani neviete v akej veľkej miere, súčasťou našich životov, oddnes," povedala vo videu na sociálnej sieti Jasmina a spolu s Gabikou Ruman ukázala plné auto ľudí, ktorí niečo pripravovali.

Na Jasminino tajnostkárstvo okamžite reagovali jej fanúšikovia s tipmi, že ide o reality šou. Moderátorka sa im prihovorila aj opäť v pondelok. Čakalo ju aj stretnutie s celebritným vizážistom.

"Dnes máme celý točiaci deň. Tento projekt, ktorý točíme už dlhšie, ale v nejakých intervaloch, je naozaj veľmi pekný a pre mňa ako ženu, ktorá má nejaké presvedčenia, veľmi zaujímavý. A viete, čo podčiarkuje? Podčiarkuje príslovie - nikdy nehovor nikdy. Na vlastné oči vidím príbehy, ktoré totálne otriasajú mojimi presvedčeniami," láka priaznivcov.

Potom spomenula detail zo súkromia, že hoci Rytmus musel odísť opäť preč za prácou, nezabudol na klasickú vec v domácnosti a dal vysypať koše. Hoci je to maličkosť, veľmi si to na svojom mužovi cení.