12. feb. 2024 o 16:31
žani, Koktejl

Braňo Mojsej na FOTO s priateľkou oznámil veľkú vec: Gratulujeme!

placeholder
Spevák Braňo Mojsej
Zdroj: Facebook/Brano Mojsej

Našiel tú pravú.

Domáce promi
12. feb. 2024 o 16:31
Braňo Mojsej na FOTO s priateľkou oznámil veľkú vec: Gratulujeme!

Našiel tú pravú.

Spevák Braňo Mojsej má za sebou desaťročné búrlivé manželstvo s bývalou košickou podnikateľkou Norou, teraz už Kabrheľovou. Manželia si počas dlhých rokov spolužitia prešli mnohými vzostupmi a pádmi.

Mnohé krízy v ich manželstve spôsobil najmä alkohol, ktorý bol Braňovým najväčším démonom. Ich láska napokon tvrdé prekážky nevydržala a Nora s Braňom sa v roku 2012 definitívne rozviedli.

Braňo odvtedy prešiel veľkou zmenou. Skoncoval s alkoholom a je z neho nový človek. Ani po búrlivom rozvode nezanevrel na lásku a jeho srdce si získala Janka. Spevák si zrejme našiel tú pravú a pri sympatickej plavovláske len žiari. Zaľúbená dvojica vyrazila na výlet do Krakova, kde oslávili 11. výročie vzťahu. K výročiu im gratulujeme. Fotky hrdličiek nájdete v galérii.

Na rozdiel od Braňa, Nora šťastie na lásku nemá. Na svojom konte ma dokopy štyri rozvody. Jej posledným manželom bol František Kabrheľ alias Versače, s ktorým viedla aj dlhoročný súdny spor. So svojim ex si dnes nevedia prísť na meno. Nora sa nechala nedávno počuť, že by sa najradšej zbavila priezviska Kabrheľová a na chlapov nemá ani pomyslenie.