27. mar. 2023 o 13:31
ab, Koktejl

Matúš Kolárovský alias Yael bude čoskoro online: Pýtať otázky sa ho môžete aj vy

placeholder
Spevák Matúš Kolárovský alias Yael.
Zdroj: instagram/matuskolarovsky

Spevák Yael bude odpovedať aj na vaše otázky.

Celebrity
27. mar. 2023 o 13:31
Matúš Kolárovský alias Yael bude čoskoro online: Pýtať otázky sa ho môžete aj vy

Spevák Yael bude odpovedať aj na vaše otázky.

Matúš Kolárovský má 21 rokov a vyrastal v bratislavskej Petržalke, odkiaľ pochádza aj jeho mama. Svoj exotický vzhľad zdedil po svojom otcovi, ktorý pochádza z Kapského mesta. Začínal ako model, objavil sa napríklad vo veľkej reklamnej kampani na značkový parfum. Učarovala mu ale najmä hudba. Len nedávno vydal svoju novú pieseň Princezná, na ktorej spolupracoval so speváčkou Ronie.

Yael, umelecké meno, pod ktorým Matúš vystupuje, sa venuje hudbe len pár rokov, no jeho skladby počúvajú státisíce ľudí. Zviditeľniť sa mu podarilo aj vďaka seriálu Pán profesor, kde si zahral postavu Hasana. Minulý rok vystupoval aj v úspešnej šou Tvoja tvár znie povedome.

Pochváliť sa tiež môže svojou krásnou dcérkou Neou, ktorú má so speváčkou Veronikou Nízlovou. Narodila sa pred rokom a verejne sa k nej priznal v piesni s názvom My. Na sociálnych sieťach je ho vidieť často s obidvoma sestrami zo skupiny Twins.

Matúš Kolárovský bude tento štvrtok (30.3.) hosťom v chatovacej relácii „Na pokec“ na portáli Pokec.sk. Otázku mu môžete položiť aj vy a rozhovorom vás prevedie redaktorka webu Koktejl.sk. Rozhovor môžete sledovať v priamom prenose, a preto neváhajte a pripojte sa do pokecu so známym spevákom.