10. júl. 2023 o 06:00
vmr, Koktejl

Sajfa to roztočil na Pohode: Odpadnete, ako nazval prezidentku a spol.!

placeholder
Sajfa v spoločnosti prezidentky Zuzany Čaputovej, jej partnera Juraja Rizmana, speváka Jána Kurica a jeho manželky Simony Bubánovej.
Zdroj: Instagram/sajfa

Užíval si festival plnými dúškami.

Celebrity
10. júl. 2023 o 06:00
Sajfa to roztočil na Pohode: Odpadnete, ako nazval prezidentku a spol.!

Užíval si festival plnými dúškami.

Od stredy prebiehal na trenčianskom letisku festival Pohoda, na ktorom nechýbali ľudia zo šoubiznisu, športovci, no nenechali si ho ujsť ani politici. V posledný deň na skok dobehol aj moderátor Matej Sajfa Cifra a jeho manželka, novinárka Veronika Cifrová Ostrihoňová. Manželia predtým ešte stihli rodinnú oslavu v Prahe a na Pohode tiež relaxovali vo veľkom štýle.

Sajfa mal dokonca na festivale veľmi vzácnu spoločnosť, s ktorou sa aj zvečnil na fotkách. Moderátor zverejnil na sociálnej sieti zábery, na ktorých v dobrej nálade pózuje spolu so samotnou prezidentkou Zuzanou Čaputovou, jej partnerom Jurajom Rizmanom, spevákom Jánom Kuricom a jeho manželkou Simonou Bubánovou. Nebol by to však Sajfa, keby si aj pri tejto príležitosti verejne nezavtipkoval. Svoju spoločnosť totiž na sociálnej sieti s nadsázkou nazval "hlúčikom fanúšikov".

"Pre nás ľudí z tohto nášho malého pseudo "showbiznisu" je vždy veľmi príjemné keď vás náhodne zastavia milí ľudia a požiadajú vás o fotografiu. Musím povedať, že tento hlúčik fanúšikov bol veľmi príjemný. Ďakujem," napísal k dvom fotkám z Pohody, ktoré nájdete v galérii pod článkom.