20. júl. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Adela Vinczeová zverejnila zvláštnu FOTO: Prosba o pomoc!

placeholder
Adela požiadala fanúšikov o pomoc.
Zdroj: instagram/trochu_inak_s_adelou

Moderátorka sa obrátila na svojich fanúšikov.

Domáce promi
20. júl. 2023 o 06:00
Adela Vinczeová zverejnila zvláštnu FOTO: Prosba o pomoc!

Moderátorka sa obrátila na svojich fanúšikov.

Adela Vinczeová (42) si starostlivo vyberá, o čom informuje na sociálnych sieťach. V najnovších príspevkoch sa venovala pomoci deťom. Samotná moderátorka sa stala mamou adoptovaného chlapčeka len vlani v decembri. Vinczeovci na rodinu pomýšľali od začiatku vzťahu a keď v júni 2017 dvojica spečatila svoju lásku, prišli otázky narážajúce na dieťa. Viktor (32) po svadbe podstúpil vyšetrenie plodnosti.

"Kvalita a počet spermií sa u mňa blíži k hranici neplodnosti. Tiež som bol prekvapený. Aj z toho, že muži majú dnes oveľa väčší problém, ako si pripúšťajú," šokoval vtedy úprimnosťou. Umelé oplodnenie neprichádzalo do úvahy, tak sa napokon rozhodli pre adopciu. Na čakacej listine si pobudli približne dva roky. Pred Vianocami v roku 2022 sa páru splnil sen.

Adela teraz na sociálnej sieti informovala fanúšikov, že môžu pomôcť rómskym deťom.

"Podporujeme rómske deti a ich vzťah k literatúre. Perfektný projekt, ktorý vo výsledku opäť zlepšuje svet nám všetkým. Nedostali grant na ich letnú univerzitu, tak som ich podporila. Ak máte k takýmto projektom vzťah, aj jedno euro pomôže. Lebo dávajú "udice, nie ryby". Zbierka trvá už len pár dní," uviedla Adela. Zábery a kontakt na zbierku nájdete v galérii pod článkom.