19. júl. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Bezdedovcov dorazil pohľad na ich synčeka: FOTO! Takto ho našli v postieľke

placeholder
Tomáš a Ivana Bezdedovci sú hrdými rodičmi.
Zdroj: instagram/ivanabezdeda

Známych manželov pobavil záber ich maličkého synčeka.

Domáce promi
19. júl. 2023 o 14:30
Bezdedovcov dorazil pohľad na ich synčeka: FOTO! Takto ho našli v postieľke

Známych manželov pobavil záber ich maličkého synčeka.

Rodičovstvo si užívajú plnými dúškami. Slovenský spevák Tomáš Bezdeda (37) sa stal prvý raz otcom koncom júna. Synčeka Jakubka má s manželkou Ivanou (23), ktorá bola v 6. mesiaci tehotenstva už počas ich sobáša. Bezdeda si ju zobral po 11 mesiacoch vzťahu a zásnubách.

V deň sobáša, ktorý padol na 11. marca, svetu zároveň oznámili, že čakajú dieťatko. Netrvalo dlho a prvý potomok bol na svete. Dvojica si už skoro mesiac vychutnáva prítomnosť synčeka, ktorý ich veľakrát aj nechtiac pobaví. Najnovšie sa tak stalo, keď zaspal a na nič netušiacich rodičov vystrčil prostredníček.

"Tomáš Bezdeda - a sme skončili. Čo nám tým chce tento spiaci princ povedať, neviem," napísala k záberu maličkého syna pobavená Ivana. Názorné gesto ukázala na sociálnej sieti a vy si ho môžete pozrieť v galérii pod článkom.

Bezdeda zverejnil po pôrode svojej Ivany krásne vyznanie. Životy ich oboch sa totiž nenávratne zmenili. "Láska, ďakujem za ten najkrajší dar, ktorý môže “umelec” ako človek na svete vytvoriť a ktorý si mi dala. Obdivujem ťa za všetko, milujem ťa. Si naozaj bojovníčka a všetko si zvládla brilantne, krásne. Obdivujem všetky ženy, pretože som bol celý čas pri tebe, pri pôrode. Chlapi, vážme si ich a obdivujme!!! Milujem vás, lásky moje," napísal úprimne Bezdeda.