07. aug. 2022 o 20:00
Koktejl

Ľudia hádzali v potravinách na slobodnú mamičku vražedné pohľady: Tie hriešne sexi šaty nepredýchate!

placeholder
Mladá žena zvolila sexi outfit. (ilustračné foto)
Zdroj: tiktok/raekaybenett

Odvážne outfity jej nie sú cudzie.

Zahraničné správy
07. aug. 2022 o 20:00
Ľudia hádzali v potravinách na slobodnú mamičku vražedné pohľady: Tie hriešne sexi šaty nepredýchate!

Odvážne outfity jej nie sú cudzie.

Mladá slobodná mamička z Británie, presnejšie z mestečka Neath vo Walese, si vždy na sebe dáva záležať a to ide poznať aj z odvážnych outfitov, ktoré si vždy zvolí. A teda niet pochýb, že za to si vždy vyslúži nepríčetné pohľady ostatných.

RaeKay Bennett, slobodná mamička syna Luca, porodila v októbri minulého roka a podľa jej slov sa nechystá zmeniť štýl obliekania iba pre to, že je teraz mamou.

24-ročná žena pridala na svoj TikTok video, v ktorom bola vyzývavo oblečená a to v čiernych mini obtiahnutých šatách a ako doplnky zvolila zlaté okrúhle náušnice a na perách mala červený rúž. Mnohí si pomysleli, že takto upravená sa chystá hocikde len nie na nákup potravín.

Blondínka priznala, že v známom supermarkete, kde sa rozhodla ísť na nákup, si vyslúžila vražedné pohľady ľudí, ktorý tiež nakupovali. Boli zhrození pri pohľade na mladú vyzývavo oblečenú mamičku so synom, pretože zastávajú názor, že by sa mali mamy obliekať slušne, informuje britský denník Mirror.

Fanúšikovia mladej mamičke posielajú denne desiatky správ o tom, ako jej fandia a chcú búrať stereotypy o tom, že keď sa stane žena mamou, má zmeniť svoj život od základov.