03. aug. 2022 o 11:00
vmr, Koktejl

Katka sa v Taliansku vydesila na smrť: Hrôza, čo sa dialo v apartmáne, kým Slováci spali!

placeholder
Talianske letovisko Lido di Jesolo. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Slovenskí turisti prežívajú v talianskej destinácii nočnú moru.

Zaujímavosti
03. aug. 2022 o 11:00
Katka sa v Taliansku vydesila na smrť: Hrôza, čo sa dialo v apartmáne, kým Slováci spali!

Slovenskí turisti prežívajú v talianskej destinácii nočnú moru.

Zažili ste na dovolenke podobnú situáciu? Napíšte nám na tip@koktejl.sk

Do redakcie koktejl.sk sa nám ozvala vydesená čitateľka Katarína, ktorá minulú noc prežila v Taliansku peklo a všetkých Slovákov vyzýva na mimoriadnu ostražitosť. Ide rovnako o destináciu, kde pred pár dňami mali okradnúť slovenského turistu Jozefa, ktorý sa na Facebooku posťažoval, že mu zmizli dva drahé bicykle.

V Katkinom prípade však zlodeji zašli ešte oveľa ďalej. Hororové okamihy sa odohrávali, keď nič netušiaci dovolenkári spali. Čakalo ich tak prebudenie ako z toho najhoršieho sna. "Máme čerstvé skúsenosti z Lido di Jesolo, z tej istej destinácie ako pán Jozef. Dnes v noci nás okradli, takým štýlom, že všetci sme spali v apartmáne na druhom poschodí. Z izby vedľa hlavy nám zobrali cennosti, ktoré sme mali uložené pri posteli. Prázdne peňaženky sme našli v obývačke," popísala chvíle hrôzy nešťastná žena.

Celá scéna sa mala odohrať ako z akčného filmu a šokovaní turisti podľa slov Kataríny mali zlodejov dokonca vidieť na vlastné oči.

"Zobudili sme sa na zvuk unikajúcich lupičov, skákali z balkóna z obývacej miestnosti. Aj sme ich zazreli, ale bolo už neskoro. Nebola šanca ich dostihnúť, nakoľko bývame na druhom poschodí, keď sme sa dostali dole, už bolo neskoro. Oblečené mali čierne kraťasy, čierne tričko, čierne basebalky. Podľa informácií od susedky, sa pravdepodobne jedná o kosovských Albáncov," priblížila moment, ktorý sa jej z pamäte tak ľahko nevymaže.

"Chceme upozorniť všetkých turistov nachádzajúcich sa v tejto lokalite, aby boli maximálne ostražití a pre istotu zatvárali v noci okná, aj keď je horúco," dodala na záver Katarína.