12. jún. 2023 o 18:00
lv, Koktejl

Záber z výletu sa stal HITOM: Odpadnete, koho žena omylom odfotila! Veď to je...

placeholder
Mladá žena práve odchádzala z výstavy The Beatles, keď jej do fotografie nedopatrením vkročil Sir Paul McCartney.
Zdroj: TikTok/maebe.later

Mladá žena nečakala, čo po návrate domov objaví na dovolenkovej snímke.

Správy
12. jún. 2023 o 18:00
Záber z výletu sa stal HITOM: Odpadnete, koho žena omylom odfotila! Veď to je...

Mladá žena nečakala, čo po návrate domov objaví na dovolenkovej snímke.

Fotografia istej ženy z dovolenky sa stala hitom internetu po tom, čo si spočiatku nevšimla veľmi známu celebritu na jej pozadí. Mae Archie pózovala na fotografii v New Yorku po návšteve výstavy o skupine The Beatles a potom pokračovala vo svojej dovolenke. Až po skončení výletu si uvedomila, že na snímke prehliadla niečo dôležité, píše britský Mirror.

Bol na nej Sir Paul McCartney! To Mae trochu "zabolelo", pretože ako vo virálnom videu povedala, je jeho veľkou fanúšičkou. Video, v ktorom vysvetľuje, čo sa na výlete stalo, si zakrátko nazbieralo viac ako 50 000 pozretí. „Fotila som sa v New Yorku a keď som prišla domov, uvedomila som si, že mi do fotky skončil TEN Paul McCartney," upresnila vo videu. Vtipným okamžikom je aj fakt, že na fotografí Sir Paul prechádzal cez prechod pre chodcov, čo je veľmi príznačné.

„Práve som odchádzala z výstavy "Play it Loud", kde bola práve kvoli výstave o The Beatles, pretože milujem ich hudbu. Chcela som si urobiť peknú momentku, tak som sa fotila na priechode, ale bola som otočená tvárou k mame, takže som Paula zbadala, až keď som sa otočila. Nadviazala som s ním očný kontakt, stáli sme tam niekoľko sekúnd a asi na mne videl, že sa snažím zistiť, prečo mi je taký povedomý. Potom na mňa žmurkol, pretože vedel, že mi to došlo, a odišiel," vysvetlila Mae v komentároch.

Sledovatelia ostali pri jej príbehu v úžase a svoje nadšenie zdieľali v sekcií na komentáre. „OMG haha, ako si to nevedela?" komentoval jeden. „Zo všetkých miest na takúto foto-náhodu si si vybrala presne také, ako z obalu Abbey Road," uviedol ďalší.

„Doslova by som sa zbláznila. Bol by to ten najneuveriteľnejší príbeh. Rozprávala by som to každému, koho poznám," komentovala ďalšia. „Robíš si zo mňa srandu????? Paul McCartney práve prechádzal okolo?" dodal s úžasom komentujúci.