20. júl. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Kruté odhalenie markizáčky Kövešovej: Často plačem, hnevám sa na štát!

placeholder
Markizáčka Kristína Kövešová.
Zdroj: instagram/kristinakovesova

Moderátorka a reportérka prehovorila o ťaživej téme.

Domáce promi
20. júl. 2023 o 05:30
Kruté odhalenie markizáčky Kövešovej: Často plačem, hnevám sa na štát!

Moderátorka a reportérka prehovorila o ťaživej téme.

Markizáčka Kristína Kövešová sa venuje témam, pri ktorých by viera v dobro u mnohých iných ľudí dávno opadla. Popri moderovaní Reflexu rieši problémy spojené s týraním zvierat. O tom, čo zažívajú ľudia, ktorí sa snažia pomôcť bezbranným stvoreniam, napísala znova na sociálnych sieťach.

"Smutný príbeh, ktorý nekončí. Pravidelne odoberáme choré, týrané a opustene zvieratá. Osady, množiarne a čoraz viac vyhodené psy sú veľký problém. Tieto šteniatka už na mieste boli apatické, 4 majú parvovirózu a majú 50 % šancu, že prežijú. Aktuálne sú hospitalizované na veterine a bojujú," napísala k fotke so šteniatkami, ktorú nájdete v galérii pod článkom.

V bolestivom rozprávaní pokračovala a pridala aj tvrdý odkaz kompetentným. "Psov sú tisíce, útulky preplnené, liečba drahá a hľadanie domov čoraz náročnejšie. Kedy Slovensko (kompetentní tam hore) uvidia to, čo vidia ochranári v teréne denne? Alebo naozaj nechcú tento problém riešiť?! Roky naň upozorňujeme!" uvádza v príspevku na Instagrame.

Na záver pridala srdcervúce video s chorým šteniatkom, ktoré sa nedarilo zachrániť.

"Ťažko sa pozerá do očí zvieraťu, ktoré zomiera. Luna, ktorú sme spolu s ďalšími zachránili na východe Slovenska, svoj boj vzdala. Často na výrobe plačem, hnevám sa na štát, ktorý situáciu týraných a opustených zvierat nerieši. Ďakujem ochranárom, ktorí tento nekonečný boj nevzdávajú. Zviera mi srdce a pýtam sa, kedy uvidia tí hore, čo vidíme my v teréne denne," dodala na záver Kövešová.