19. júl. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Zuzana Belohorcová tajila dôvod cesty na Slovensko: Ťažká operácia srdca!

placeholder
Mamina exmoderátorky má za sebou náročnú operáciu.
Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Skôr nemala odvahu povedať pravý dôvod návštevy Košíc.

Domáce promi
19. júl. 2023 o 09:30
Zuzana Belohorcová tajila dôvod cesty na Slovensko: Ťažká operácia srdca!

Skôr nemala odvahu povedať pravý dôvod návštevy Košíc.

Zuzana Belohorcová opustila Slovensko už pred rokmi. Spolu s partnerom Vlastom Hájkom a ich dcérou Salmou a synom Neviom si za ten čas vyskúšali život vo viacerých krajinách. Z Ameriky sa rozhodli vrátiť späť do Európy. Ich prvou voľbou sa stala španielska Marbella. Nebolo to to práve miesto a tak prišlo ďalšie sťahovanie. Nový domov našli napokon na Tenerife.

Španielsky ostrov si nevedia vynachváliť. Manželom sa darí v podnikaní, deti si našli nových kamarátov a na pravidelné návštevy chodia aj rodičia exmoderátorky. Dni strávené na pláži v spoločnosti dcéry a vnúčat by si nenechaj ujsť azda nikto. Tentokrát sa však karta obrátila a Zuzana prišla aj s deťmi na Slovensko.

Známa blondínka je poverčivá a preto si dôvod ich cesty na východ krajiny nechala najskôr pre seba. Nechcela pred náročnou operáciou nič hovoriť. Odvahu nabrala až teraz. "Pretože viem, že naša milovaná maminka, manželka a naša úžasná babka už je mimo ohrozenia života a i keď ubolená po ťažkej operácii srdiečka bude čoskoro v poriadku," zverila sa sledovateľom na Instagrame.

Pod skalpel išla pani Vierka v košickom kardiocentre. Zuzana bola po zákroku šťastím bez seba a nešetrila vďakou. Nenachádzala dostačujúce slová za profesionálne odvedenú prácu a neskutočne ľudský prístup. "Veríme, že babka sa čoskoro uzdraví a bude sa tešiť zo života," dodala, s tým, že zdravie je to najcennejšie, čo máme.