11. dec. 2023 o 18:00
emd, Koktejl

Kráska zažila kvôli znamienku drsnú šikanu: Rozhodla sa pre odstránenie, nasledoval zvrat!

placeholder
Mik ľuďom ukázala, že nie je dôležité ako vyzerajú, ale ako sa cítia.
Zdroj: Instagram/@mikzazon

Žena, ktorej sa v detstve vysmievali, vracia neprajníkom úder tým najlepším spôsobom.

Zaujímavosti
11. dec. 2023 o 18:00
Kráska zažila kvôli znamienku drsnú šikanu: Rozhodla sa pre odstránenie, nasledoval zvrat!

Žena, ktorej sa v detstve vysmievali, vracia neprajníkom úder tým najlepším spôsobom.

Blogerka Mik Zazon využíva svoju platformu na to, aby sa pokúsila normalizovať nedokonalé telá. Na Instagrame ju sleduje viac ako 920 000 ľudí, ktorým sa páči to, ako otvorene hovorí o svojom živote.

Britský web Daily Star píše, že mladá žena otvorene prehovorila o svojom materskom znamienku len nedávno. Ľudia sa jej kvôli nemu neustále posmievali. Časom sa však naučila prijať svoju tvár, pretože vie, že je dôležitou súčasťou toho, kým je.

Po trápení, ktorému čelila v škole, Mik priznala, že sa raz pokúsila laserom zbaviť materského znamienka. Teraz je rada, že to nefungovalo, pretože sa naučila milovať túto svoju "nedokonalosť".

"Na základnej škole sa mi posmievali pre moje materské znamienko. Nazývali ma pizza face (pizzová tvár), paradajková tvár a dávali mi aj ďalšie škaredé prezývky. Snažila som sa ho teda odstrániť laserom, aby sa na mňa mohli ostatní ľudia pozerať s menšou nevôľou a aby som už nebola terčom útokov," uviedla Mik na Instagrame.

"Som taká vďačná, že to s laserom nevyšlo. Svoje materské znamienko nosím hrdo. Robí ma to mnou. Štandardy krásy sa menia každý deň. V jednej chvíli vás nazvú krásnou, keď máte krivky, a v ďalšej vám povedia, že sa nestaráte o svoje zdravie. V jednej chvíli vás chvália za to, že ste štíhla, a v ďalšej vám niekto hovorí, aby ste zjedli cheesburger," povedala Mik.

Odkedy zdieľala svoj príspevok, lajklo ho viac ako 22 000 ľudí a jej sledujúci ho tiež rýchlo komentovali. Fanúšikovia Mik ďakovali za to, že je taká autentická, a jej materské znamienko označili za roztomilé. "Tvoje materské znamienko je nádherné! Páči sa mi myšlienka, že mám na tele niečo vyznačené od narodenia! Rozpráva to príbeh o príchode na tento svet! A pripomína mi holubicu," napísal jeden z nich.

"Milujem tvoje materské znamienko. Pridáva ti na kráse," pridal sa ďalší komentujúci. "Je ako srdce. Úplne milujem, keď ľudia prijímajú svoju odlišnosť. Je zábavné, že keď sa to snažíte skryť, vyzerá to jedným spôsobom, a keď to prijmete, ľudia si budú priať, aby niečo také mali tiež," zhrnul niekto iný.