12. júl. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Obrovský TRAPAS Andrey Verešovej: Čo povedala o Jankovi Kronerovi, novinára zaskočilo!

placeholder
Verešová predviedla v Karlových Varoch hneď niekoľko modelov.
Zdroj: Profimedia

Za toto sa musela hanbiť.

Domáce promi
12. júl. 2023 o 05:30
Obrovský TRAPAS Andrey Verešovej: Čo povedala o Jankovi Kronerovi, novinára zaskočilo!

Za toto sa musela hanbiť.

Andrea Verešová (43) patrí každý rok medzi klenoty filmového festivalu v Karlových Varoch. Neprehliadnuteľná modelka má vždy dokonalú vizáž a róby, ktoré podtrhujú jej postavičku ako lusk. Ako prezradila pre Plus 7 dní, každý deň mala na sebe hneď niekoľko modelov.

Jej hotelová izba vyzerala, ako sen azda každej ženy. Na sociálnej sieti ukázala zábery nádherných rób, topánok, kabeliek a ďalších luxusných doplnkov. "Mala som nabalených viac vecí, ako keď ideme na dvojtýždňovú dovolenku. Je to náročné," zhodnotila Verešová.

Na filmovom festivale sa to len hemžilo svetovými menami. Hlavnou hviezdou bol austrálsky herec a hudobník Russell Crowe. Na červený koberec sa postavil aj škótsky herec Ewan McGregor. Diváci ho poznajú napríklad z kultovej drogovej drámy Trainspotting, muzikálu Moulin Rouge alebo filmovej série Star Wars.

Z domácich legiend sa mnohí nevedeli dočkať príchodu českej ikony Jiřiny Bohdalovej, ktorú v poslednej dobe potrápili zdravotné problémy. Nadšená z nej bola aj Verešová. "To je dáma par excellence. Famózna. Ja ju úplne milujem a vždy veľmi rada stretnem. Boli sme spolu aj v porote súťaže Maska," pochválila sa.

Reč padla aj na obdiv k slovenským hviezdam. "Nechcem byť sentimentálna, ale veľa z tých, ktorých som milovala, už zomreli. Či už to bol Janko Kroner…" zaskočila modelka novinára, ktorý ju hneď upozornil, že herec ešte žije. Janko Kroner bojuje s duševnými problémami, kvôli ktorým sa stiahol do ústrania.

Verešová uznala, že mala na mysli hercovho strýka, legendárneho Jozefa Kronera. Trapas sa snažila zahovoriť. "A keď hovoríme o Jankovi, tak Janko Koleník. To je taký slovenský Alain Delon. Ale ja už slovenskú televíziu veľmi nesledujem," dodala brunetka.

Module ITT: Veršová