02. dec. 2022 o 06:00
žani, Koktejl

Exfarmárka Rebeka po plastike neudržala slzy: Najhorší bol pohľad na samu seba!

placeholder
Rebeku spoznali Slováci vďaka Farme.
Zdroj: Instagram/rebihlavata

Pre krásu opäť trpela.

Domáce promi
02. dec. 2022 o 06:00
Exfarmárka Rebeka po plastike neudržala slzy: Najhorší bol pohľad na samu seba!

Pre krásu opäť trpela.

Exfarmárka Rebeka Hlavatá zvažovala plastiku nosa už desať rokov, no brzdil ju strach. Ten konečne prekonala a zákrok má už za sebou. Ako vysvetlila sledovateľom na Instagrame, na nose sa jej nepáčilo všetko. "Neznášala som svoje fotky z profilu. A nedajbože ešte z ľavého. Plus, kyselina mi po čase zdeformovala nos takže bol ešte horší, ako môj originálny," dodala.

Operácia trvala až 4 hodiny práve kvôli spomínanej kyseline. Pred plastikou podstúpila rozpúšťanie použitej látky, no následky predošlých rozhodnutí sa napokon podpísali aj na čase strávenom na sále. Fanúšičky, ktoré čaká rovnaký zákrok upokojovala, že ju po plastike nič nebolelo a bolo to len nepríjemné.

"Hovorím ja, čo som robila cirkus, akoby som išla na eutanáziu. Teraz, keď sa pozriem, vôbec som nemusela robiť také stresy sama sebe," skonštatovala exfarmárka. "Ale ja vyvolám paniku aj pri odbere krvi," dodala.

Najhorší pre ňu bol jednoznačne pohľad do zrkadla. Ani teraz nie je úplne odpuchnutá, no dobre vie, že to chce čas. "Prvých pár dní bol najhorší ten pohľad na samu seba. Bola som z toho veľmi precitlivená, tak som aj plakala dosť. Ale Heňo si nevšimol, lebo som bola tak dolepená, že nebolo vidno, že plačem," opísala svoje pocity po plastike bývalá súťažiaca markizáckej šou Farma.

Pred zákrokom nastala ešte nečakaná komplikácia, pre ktorú ho museli o týždeň odložiť. "Samozrejme som pred tým musela ochorieť. Presne 2 dni pred operáciou som ležala v horúčkach," prezradila. Na plastiku chcela ísť pôvodne v apríli, no priateľ ju prehovoril, aby počkala. Dôvod bol jednoduchý. Chcel, aby mala do leta už kompletne zahojený nos.

Nešlo o prvú plastiku, ktorú Rebeka podstúpila. Pred rokmi si nechala vylepšiť aj prsia. Jednu jej sledovateľku zaujímalo, ako to mala s rekonvalescenciou vtedy. "Ja som bola na tej operácii už pred 100 rokmi, takže moc si to nepamätám, ale nebolo to med lízať," zaspomínala si exfarmárka.

Prsia sa podľa jej slov hoja pomerne dlho, bolia aj pár mesiacov a treba si na ne dávať pozor. "Prvé dva mesiace boli celkom naprd kvôli pohybu. Nedá sa veľa vecí robiť. Ani zdvíhať. Vlasy mi umývala kamoška atď." V závere zhodnotila, že pre krásu sa trpí.