01. apr. 2024 o 05:00
krsk, Koktejl

FOTO Speváčka Tina so sexi markizákom: Toto spojenie nečakal nikto!

placeholder
Druhé kolo Let's Dance - Tina a Vilém Šír
Zdroj: TV Markíza

Také spojenie fanúšikovia nečakali.

Domáce promi
01. apr. 2024 o 05:00
FOTO Speváčka Tina so sexi markizákom: Toto spojenie nečakal nikto!

Také spojenie fanúšikovia nečakali.

Hviezdy dvoch úspešných šou sa ukázali bok po boku! Na obrazovkách televízie Markíza sa momentálne vysiela 9. ročník populárnej tanečnej šou Let’s Dance. V nedeľu sa v piatom kole venovanom folklóru predviedla aj speváčka Tina (40) s tanečným partnerom Vildom Šírom (24).

Málokto vedel, že Tina má fanúšika z najromantickejšej šou Ruža pre nevestu. Ruža je totiž tiež späť s v poradí druhou sériou. O srdce ženícha Radka (34) pôvodne bojovalo na Srí Lanke 18 dievčat. Po úvodných epizódach ostalo už len 13 krások.

Radka stretla speváčka v zákulisí tanečnej súťaže a museli sa odfotiť. "Keď sa stretneš na polceste z odovzdávania Oscarov a z letnej prípravy v petržalskej telocvični. Ruža za rep," napísala Tina k fotke s nahodeným ženíchom. Jej oblečenie bolo o čosi ležérnejšie. Foto nájdete v galérii pod článkom.

Koktejl.sk krátko vyspovedal Radka ešte pred prvým kolom Let’s Dance. Na začiatku sa tešil na Martina Nováka z relácie Na nože. Nebol však jediným účinkujúcim, na ktorého čakal. "Chcem vidieť Tinu, lebo si prešla celkom dosť toho za posledné obdobie. Chcem vidieť, ako jej to ide a držím jej palce," prezradil začiatkom marca Radko Urbanyak.